Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

47.60.50.48 (discussiócontribucions)

Hola Pau, soc en Cristian. Veig que has esborrat l’entrada de la Kanallada. Potser per manca d’experiència, hi ha quelcom malament, però podries donar-me alguna explicació, i veure com ho he de fer. Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)
47.60.50.48 (discussiócontribucions)

Hola. Soc un dels membres de les colles que organitza l’esdeveniment avui, i per tant nosaltres som la font d’informació directe. He llegit el que em comentes, i no veig el problema. L’acte és aquest matí, és la 1a edició, per tant és un dia especial per totes les colles i infants que participen, i tenir una entrada a la viquipèdia es part de la iniciativa, fomentar el seu ús. Per tant, si us plau, torna a deixar l’entrada com estava el més ràpidament posible, i com la resta d’usuaris, t’agrair que encetis a la discusió amb el que consideris oportú i ens ajudis a millorar-la amb la teva experiència. I sens dubte ho farem. Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Jo diria que no has llegit les polítiques que t'he comentat, perquè jo sí que hi veig uns quants problemes:

Oikocris (discussiócontribucions)

Hola Pau, avui he dedicat moltes hores a llegir la normativa, i he intentat el millor que he pogut seguir les teves indicacions, he citat fonts contrastades, i he demanat ajut explícit per si encara hi havia alguna cosa a millorar poder fer-ho amb l'ajut d'altres viquipedistes i administradors amb experiència com tu. Tristament, però, veig que has esborrat de nou la entrada.

És possible deixar crear una entrada de la Kanallada a la Viquepèdia i començar a deixar constància d'aquest projecte perquè tothom que el busqui pugui informar-se, o simplement creus que no és possible?

Docosong (discussiócontribucions)

@Oikocris Perdoneu que m'hi fiqui, un article enciclopèdic mai pot començar amb un condicional: "projecte que pretén convertir-se en referent". Més aviat, deixa entreveure un interès promocional, i, malauradament, aquesta no és la finalitat de la Viquipèdia, vegeu VP:NO#PROMOCIÓ. Si voleu deixar constància de la vostra entitat, a la xarxa trobareu altres eines més adients.

Oikocris (discussiócontribucions)

Moltes gràcies, Docosong, sincerament. Ara entenc la sensació que es pot copsar des de fora, i estic d'acord que des d'aquesta perspectiva la viquipèdia no sigui el lloc més adient. En cap moment la nostra intenció ha estat la de "promocionar" l'acte (per això ja cadascuna de les colles que organitzem aquest acte ja disposem de molts altres mitjans molt més adients per fer-ho), sinó tan sols era deixar constància del naixement d'un nou acte de cultura popular al barri de les Corts que fos lel punt de partida des d'on en el futur altres membres de les colles o els mateixos infants poguessin fer-se càrrec de mantenir-lo viu i actualitzat en les següents edicions. Són molts els infants que fan treballs de cultura popular a les escoles, i hem pensat que igual que troben d'altres actes de cultura popular del barri (per exemple a l'entrada de la Festa Major de les Corts o d'altres indrets de Catalunya) que també poguessin conèixer aquest. Hem cregut també que era una bona forma d'apropar els infants a entendre l'esperit de la viquipèdia o com aquesta es manté viva. El llenguatge que hem fet servir, com be dius, pot no ser el més adient, i per això hem demanat ajuda a la gent amb experiència per fer-ho el millor possible. Potser algú, d'aquí una dècada, si s'ha consolidat com a referent d'aquest tipus d'acte, algú altra ja ho introduirà. Gràcies de totes formes, Docosong, pel comentari.