Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Nozindenozin (discussiócontribucions)

Usuari:Nozindenozin tinc aquesta proposta per a publicar a Viquipèdia, un dels sociòlegs catalans amb més experiència en la terminologia socioeducativa digital, i m'agradaria que hi donéssiu un cop d'ull o em donéssiu un cop de mà. "Bretxa digital" o "milenials" son conceptes que van començar sobre la taula del seu equip consolidat d'investigació Eidos. algun consell? quin camí em falta per fer? gràcies

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Després d'un cop d'ull molt ràpid i sense buscar res més:

  • S'han de treure els enllaços externs de dins del text. Pots veure Viquipèdia:Enllaços externs.
  • La llista exhaustiva de publicacions fa que sembli un currículum i no ho hauria de semblar. De fet, la resta de l'article també sembla un currículum.
  • L'article i el seu contingut haurien d'estar referenciats en fonts fiables independents del subjecte i que en facin una cobertura significativa. O sigui, calen llibres o articles que parlin sobre ell, no on ell parli del que sigui. Pots veure Viquipèdia:Verificabilitat i Viquipèdia:Admissibilitat.

I compte que el punt més important és el darrer. Si ara mateix passessis l'article a l'espai principal em temo que no passaria gaire temps abans que algú en proposés l'esborrament.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Hola @Nozindenozin. El més important de tot, el primer que s'ha de fer, és trobar fonts fiables i independents del subjecte. Això vol dir que no valen ni les webs de les universitats o empreses on ha treballat, ni les webs de les editorials on ha publicat (ni els propis llibres). Les entrevistes només es poden emprar per determinades qüestions, així que, ara per ara, les deixarem a banda. No has fet servir blogs, que tampoc valdrien.

Partint d'aquí: hi ha cap altra font que parli del Sr. Busquet?

Resposta a «Jordi Busquet»