Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Jspko (discussiócontribucions)

Vull afegir els avis i besavis paterns i materns en un article, modificant la plantilla Infotaula persona afegint les etiquetes al propi article sense incloure-les a viquidata; tot i que a viquidata es pot afegir, per exemple l'avi matern d'aquesta manera parent > avi matern, no trobe la forma d'afegir-ho al propi article.

Gràcies!

Pere prlpz (discussiócontribucions)
Jspko (discussiócontribucions)

Perqué no sé com incloure una "persona" que no tinga article a la Viquipèdia.

Gràcies!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Per què vols mostrar-los si no són persones conegudes?. Ho dic, perquè si no és informació rellevant, no s'acostuma a posar.

La infotaula no aplica cap format a les dades manuals, és a dir, lo que escriguis a parents= xyzxyz, sortirà amb el contingut i format que li hi posis; si vols forçar un canvi de línia dins el text, has de posar <hr>

Salut !

Jspko (discussiócontribucions)

Potser tingues raó, però ara al menys sé com es fa. Gràcies.

PS: <hr> o <br>? :P

Amadalvarez (discussiócontribucions)

m'he equivocat.

És br per salt de línia i hr per posar una línia horitzontal que faci de separador.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Pensa que els criteris d'admissibilitat a Wikidata són molt més laxes que a la Viquipèdia. Per tant, és possible que els parents que vols afegir sí siguin admissibles a Wikidata.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Sí i no. Crec que he vist propostes d'esborrat a Wikidata de gent que només són parents d'algú notable.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

confirmo el que diu el Pere. A mi em van voler esborrar l'item de la dona d'un personatge amb article. Ho vaig salvar aconseguint referències de la seva admissibilitat, tot i no tenir article en cap WP.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Per això he dit "és possible que" i no "segur que". Pel que tinc entès, si una referència l'esmenta n'hi ha prou (criteri més laxe que el nostre). És així?

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Ha de ser una ref mitjanament bona. La immensitat de "importat de Viquipèdia en català/el que sigui..:" no serveixen.

La millor garantia és que tingui articles en alguna WP, i en menor mesura, que tingui altres items que el facin servir.

El que no sembla que s'hi fiquin és amb el fet que una font sigui primària

Pere prlpz (discussiócontribucions)

La lletra de la norma a d:Wikidata:Notability és "It refers to an instance of a clearly identifiable conceptual or material entity that can be described using serious and publicly available references". El que no sé dir-te és quanta referència cal pels pares o avis d'algú perquè he editat pocs items de persones a Wikidata i ignoro si una referència que només digui els noms dels pares o avis d'un personatge notable és suficient per crear-los. Suposo que si hi pogués posar unes quantes propietats amb una referència a una font fiable estaria més o menys tranquil.

Jspko (discussiócontribucions)

Si teniu curiositat per saber quin és l'article on he hagut d'afegir els parents (nét i besnét) a la pròpia entrada, ha estat Marià Peset i Martínez de la Raga perqué no he sabut incloure'ls a la pàgina de viquidata.

Resposta a «Com es fa?»