Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Pere prlpz (discussiócontribucions)

La imatge del dia d'avui, File:Parus caeruleus feeding.jpg, és una bona foto i va ser imatge de l'any 2007 a Commons, però no crec que una foto amb una etiqueta que proclama que la caça és conservació activa de la natura sigui el missatge adient per la portada de la Viquipèdia, encara que l'etiqueta estigui en alemany.

O sigui, si hi ha interessats a renovar les imatges de la portada els suggereixo que comencin per aquesta perquè no torni a sortir l'any vinent.

Quetz72 (discussiócontribucions)

Si va ser imatge de l'any 2007 a Commons (del món mundial...), perquè no pot ser imatge per uns dies a la portada de la VP en la nostra llengua i que el 95% no en tenim ni papa d'alemany? Potser perquè la imatge és maca i descriptiva de la malleranga blava amb independència d'ideologies? Quina part de les normes incompleix? No estem parlant de caça d'elefants que diguem...

Vriullop (discussiócontribucions)

Sense entrar en el fons del missatge alemany, aquesta imatge ha sortit en portada el dia 20 de febrer de 2021, 2022, 2023 i 2024. Ja va sent hora d'omplir Mòdul:POTD/2025 per renovar-la.

Resposta a «Imatge del dia a favor de la caça»