Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Arxiu peticions VP:PA

3
Resum per Paucabot

Ajuda d'en Vicenç

Docosong (discussiócontribucions)

Hola company! Ja que l'arxivador automàtic no funciona i sembla que anirà per llarg, estic arxivant manualment, com puc, algunes peticions tancades. (També s'ha de fer el mateix amb VP:SA) Saps si hi ha algun criteri a seguir o un màxim de peticions arxivades per pàgina d'arxiu? Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

Ei, bon vespre. Idò no ho sé gaire, això. Crec que en Vriullop ho coneix millor, potser ens pot ajudar.

Vriullop (discussiócontribucions)

L'arxiu de VP:PA amb bot està definit al cap de 7 dies d'una marca de fet, no fet o tancat. Des de que no funciona el bot s'ha anat perden el costum de tancar els fils. Si es necessari doncs es tanca i ja s'arxivarà manualment en la següent revisió.

Per VP:SA està definit al cap de 2 mesos d'inactivitat. En els dos casos està indicat en la introducció. Són paràmetres arbitraris que anaven bé fa anys, però es podrien canviar segons necessitats actuals.

Pel màxim de l'arxiu els bots es guien per Viquipèdia:Mida dels articles#Regla general, normalment fins que supera els 100 KB. Ara bé, tractant-se d'un arxiu i no d'un article a llegir, pot ser més llarg, fins a 200 KB no hauria de tenir cap problema tècnic.