Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Anidae (discussiócontribucions)

Hola, sóc una usuaria de eswiki principalment, aixina que no estic familiaritzada amb els processos de cawiki, voldria saber on puc demanar el permís de usuari confirmat. Abans vaig intentar afegir una foto a un article però estava protegit. Gràcies!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Benvinguda.

El flag d'usuari autoconfirmat és automàtic amb uns dies d'antiguitat i un nombre mínim d'edicions.

Quina foto volies posar a quin article?

Anidae (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Com que suposo que la idea és afegir la foto a la infotaula, l'he enllaçada a l'element de Wikidata perquè hi surti automàticament. Això ho pots fer tu mateixa perquè per editar Wikidata no cal cap antiguitat.

Ara bé, compte que fins i tot si aquestes fotos les has fet tu mateixa (anant a la gala de Múrcia) pot ser que a Commons hi trobin problemes de drets d'autor i les esborrin.

I si el que vols és editar l'article pots demanar als administradors si poden aixecar-ne la protecció, anant a VP:PA. Al mes de març quan en @Brunnaiz el va protegir indefinidament hi havia molt de vandalisme però potser ara ja no està tant d'actualitat.

Anidae (discussiócontribucions)

Gràcies per revisar-ho, sí, potser les imatges tinguen problemes amb els drets d'autor, el tindré en compte. Salutacions!

Brunnaiz (discussiócontribucions)

He desprotegit l'article perquè, com s'ha adduït, ja no és un article tan d'actualitat com quan va rebre vandalisme (a febrer i març, cf. ). Igualment, tenint en compte els precedents, si torna a produir-se-n'hi valoraré si cal tornar a protegir-lo, encara que sigui per un temps limitat (esperem que no sigui el cas). Gràcies per haver afegit la foto a Wikidata i per la notificació, @Pere prlpz:

Resposta a «Permís usuari confirmat»