Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Assetjament digital en dos processos d'esborrament

3
Dgilso (discussiócontribucions)

Hola, Tinc processos oberts d'esborrament de diverses pàgines, un d'ells en format de lot, en els quals considero que estic patint bullying i assetjament digital per diversos motius. Vull argumentar que en el procés no s'està prioritzant el 5è pilar, i s'està fent una aplicació estricta de diferents normes, sense tenir present la millora substancial que han suposat totes les edicions que he fet a la Viquipèdia, tant d'aquests articles que es proposen esborrar, com especialment de la resta d'articles que he creat de cap i de nou. La Viquipèdia és millor després de les edicions, malgrat que editi sobretot temes històrics relacionats amb el Seminari Conciliar de Barcelona i la Biblioteca Pública Episcopal del Seminari (on treballo), aspectes dels quals no me n'he amagat mai i consten clarament en el meu perfil. En cap cas durant aquests processos se m'ha donat el benefici d'haver actuat amb bona fe.

Els processos són els següents:

Penso també que aquests excessos en les formes i els procediments dels administradors no ajuden en absolut a la retenció d'editors i ni molt menys a l'entrada de nous editors, problemes que són de base i nuclears en el projecte. A més a més aquests processos penso que generen dolor i malestar que són absolutament innecessaris, i que resten al projecte, quan la Viquipèdia ha de ser un projecte per a sumar. També denoto una manca de visió global del projecte Viquipèdia, del que realment representa i significa per a la cultura catalana, i que aquesta manca queda tapada per excessos en l'aplicació de la normativa i per manca de la flexibilitat necessària en el projecte.

Gràcies!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Podries explicar la diferència entre "assetjament" i "hi ha editors que no veuen fonts fiables que hagin donat una cobertura significativa al subjecte dels meus articles"?

Gràcies!

Pau Colominas (discussiócontribucions)

He revisat les propostes d'esborrament que esmentes i no hi he sabut trobar signes d'assetjament. Podries indicar si us plau quins fragments consideres assetjament per tal que puguem jutjar-ne el contingut i la forma? Gràcies.

Resposta a «Assetjament digital en dos processos d'esborrament»