Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Ricard Soler Roger (discussiócontribucions)

Bon dia,

Entenc que IMDB o els mateixos crèdits d'un programa no compten com a font fiable per indicar que algú ha participat o actuat en un programa, oi?

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Hi ha discrepàncies sobre l'ús dels crèdits com a referència. Puntualment està acceptat, però no sustentis tot l'article en aquesta mena de refs.

De IMDB, fins on sé, no acceptem les seccions de biografia i premis. Desconec si la filmografia també està vetada, però en qualsevol cas, se li hauria d'aplicar el mateix criteri que he explicat al principi.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Els crèdits d'un programa són una font primària que poden servir per referenciar dades no controvertides. Sobre IMDB haurien de contestar els entesos però crec que s'ha posat en dubte que es pugui considerar una font fiable perquè la pot editar qualsevol.

Ara bé, pel que sortir als crèdits d'un programa (per important que sigui) o a IMDB no serveix és per justificar l'admissibilitat del subjecte. Si un article està referenciat només en fonts pròpies, fonts primàries i bases de dades perquè no existeixen fonts secundàries que en parlin és que el tema no és admissible.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Cito en @Docosong, que d'això en sap més.

Docosong (discussiócontribucions)
Resposta a «IMDB com a font fiable?»