Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Bon a dia a tothom. Em plau anunciar-vos que dilluns vinent, dia 15 de juliol, comença el Viquiprojecte:Jocs Olímpics París 2024, on crearem articles ambientats en els Jocs Olímpics: competicions, seus, comitès i esportistes; tant d'aquest any com d'anteriors. Inclou concurs d'edició amb premis (no se sap quins).

Comenceu a fer estiraments, que la flama viquiolímpica s'encén aviat!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Molt bona iniciativa. Quina millor forma de passar el mes de juliol podem tenir ?

Si recordeu alguns missatges que hem anat deixant sobre la implantació del "mode fosc", un dels canvis és la inversió de les imatges .svg de color negre a blanc per tal que siguin visibles. La majoria són icones i signatures. Doncs bé, sospito que en aquest projecte en tindrem moltes.

La solució consisteix en afegir class=skin-invert, com un paràmetre més del [[fitxer:<nomimatge>|....]] en aquesta mena d'imatges, NO a les imatges normals. A Jocs Olímpics d'Estiu de 2024 ja ho he fet i així teniu una mostra.

Bona feina !!

PD: si algú té interès en veure la VP en mode fosc, només ha d'anar a Especial:Preferències#mw-prefsection-betafeatures, i activar "accessibilitat en la lectura", guardar. A la barra superior dreta, al costat del nom d'usuari, veureu una mena d'ulleres que es desplega i et mostra l'opció "fosc". Doncs, a provar. Apa !

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Família, això ja està en marxa!

Resposta a «Citius, altius, fortius, Viquipèdius!»