The Legend of Zelda: Phantom Hourglass

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
The Legend of Zelda: Phantom Hourglass
Modifica el valor a Wikidata

Publicació
23 juny 2007 Modifica el valor a Wikidata
Gènerevideojoc d'acció i aventura i vídeojoc postapocalíptic Modifica el valor a Wikidata
PersonatgesLink Modifica el valor a Wikidata
Descriu l'univers de ficcióunivers de The Legend of Zelda Modifica el valor a Wikidata
Característiques tècniques
PlataformaNintendo DS Modifica el valor a Wikidata
Modesmultijugador i un jugador Modifica el valor a Wikidata
Formatdescàrrega digital Modifica el valor a Wikidata
Dispositiu d'entradaestilet Modifica el valor a Wikidata
Equip
Desenvolupador(s)Nintendo Entertainment Analysis and Development Modifica el valor a Wikidata
EditorNintendo Modifica el valor a Wikidata
ProductorEiji Aonuma Modifica el valor a Wikidata
GuionistaHidemaro Fujibayashi Modifica el valor a Wikidata
CompositorToru Minegishi Modifica el valor a Wikidata
DistribuidorNintendo eShop Modifica el valor a Wikidata
Qualificacions
ESRB
PEGI
USK
CERO

Premis
Més informació
Lloc webzelda.com… (anglès) Modifica el valor a Wikidata
MobyGameslegend-of-zelda-phantom-hourglass Modifica el valor a Wikidata

IMDB: tt1164667 Youtube: UCz-JibfRFR3jSSsCyoJ9N8w Musicbrainz: dbb40455-097e-45c2-a594-308a83dd82c8 Modifica el valor a Wikidata

Sèrie: The Legend of Zelda Modifica el valor a Wikidata
Imatges externes
Portada

The Legend of Zelda: Phantom Hourglass (ゼルダの伝説夢幻の砂時計, Zeruda Densetsu Mugen, en català: 'El Rellotge de Sorra Fantasma') és el títol del primer episodi de la saga The Legend of Zelda per Nintendo DS. Fou presentat en la Game Developers Conference (San Francisco), pel president de Nintendo, Satoru Iwata.

Dates[modifica]

Aquesta novetat fou presentada per Satoru Iwata, president de Nintendo, el dia 23 de març de 2006 en la Game Developers Conference, en San Francisco. El joc es caracteritza per presentar un estil gràfic 3D amb la tècnica del Cell shading o Toon Rendering, utilitzant el motor de The Legend of Zelda: The Wind Waker, del que és la segona part directa, però amb una mescla del sistema de càmeres dels Zelda tradicionals i dels més nous. Link, acompanyat novament per una fada guardiana, viatjarà per terra i mar fent ús de noves habilitats que el jugador podrà executar amb la pantalla tàctil de la consola (per resoldre certs puzles o tresar la trajectòria d'un bumerang, per exemple), les màximes novetats del videojoc per estrenar.

M'entres se observa l'acció principal i s'interacciona amb l'entorn en la pantalla inferior tàctil de Nintendo DS, en la superior es podran contemplar mapes i menús. Tanmateix, de vegades en les dues pantalles intercanvien els seus rols momentàniament per poder realitzar certes accions. Se han vist en les imatges i en el primer vídeo mostrat masmorres, boscos e inclús viatges en vaixell.

Més tard, en el E3 2006, es presentà un nou vídeo, en el qual vàrem veure el control de Link, i s'observà una demo en la que aquest feia combos contra enemics i aconseguia diversos objectes. A més és mostra un vídeo amb el mode multi jugador, podat "Pac-man", ja que aquest mode és un aspecte semblant a aquell joc de les recreatives. Poc més se coneix prop d'aquest títol, que està sent desenrolat per Eiji Aonuma i l'equip que participà en l'aclamat i també controvertit The Legend of Zelda: The Wind Waker. S'espera que surti a la venda en estiu del 2007. Tot i així, encara a aquestes altures, és una data sense confirmar.

Història[modifica]

Aquest joc començà quan acaba The Legend of Zelda: The Wind Waker, on Link, l’Heroi dels Vents, i descendent de l'Heroi del Temps, derrotà al malvat Ganondorf. Aquest joc acabava amb Tetra (Zelda) i Link buscant una nova terra on fundar-hi un nou Regne d'Hyrule, ja que aquest fou inundat pel Rei d'Hyrule, perquè Ganon no s'apoderés d'aquest. S'aventuraren en el seu viatge i en una densa boira es troben un vaixell aparentment abandonat. Tetra va sola a inspeccionar-lo i Link, tement i compromès que aquesta li passa-hi una desgràcia, va al vaixell misteriós. Al final, Link cau del vaixell i naufraga en una illa. En aquest, Link tractarà de buscar-los de nou anant d'illa en illa amb un nou vaixell. (Està confirmat que no utilitzarà el Mascaró Vermell, i que aquest no apareixerà).

Segons les declaracions de Eiji Aonuma: No és Ganondorf probablement el malvat que tornarà en Phantom Hourglass. No obstant abans de la seva derrota sofria en The Legend of Zelda: The Wind Waker, la seva maldat es dispersà per més enllà del mar vist en The Wind Waker. També afirma que el simpàtic Mascaró Vermell, o conegut com a Daphnes Nohansen Hyrule, no apareixeria en aquesta segona part.