Usuària Discussió:OuFerrat

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, OuFerrat! Sigues benvinguda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Medol (disc.) 22:26, 7 feb 2018 (CET)[respon]

Bones, gràcies per les edicions a l'article. Per altra banda, t'agraïria si en comptes de traduïr de la VP:en poguessis fer una petita cerca de referències i aportar només la info que es pogués contrastar amb fonts. Per altra banda sóc partidari d'esborrar la info no referenciada, ja que "el ser existent en la VP:en no la eximeix d'error" si no hi ha ref que verifiquin la seva admissió. Ho dic perquè he trobat força errors, en biografies de dones que he anat fent, arrossegats en altres VP. Gràcies i salut.--Metralleta95 (disc.) 19:31, 15 feb 2018 (CET)[respon]

@Metralleta95: He trobat referències de la biografia, però res de l'apartat familia que no sigui de la pròpia wikipedia, Per tant si et sembla bé esborrem l'apartat familia? De tota manera la majoria d'aquestes persones no tenen pàgina a la viquipedia en català--OuFerrat

Minerals[modifica]

Hola OuFerrat!

He vist que has creat l'article de de la jagueïta, gràcies per la teva col·laboració en aquesta àrea!

T'escric per a informar-te de la existència del viquiprojecte de minerals. Hi trobaràs, entre d'altres coses, articles generats per un bot de tots els minerals que manquen a la viquipèdia, els quals ampliem i millorem abans de publicar-los com a tals. Si t'interessa el tema, ets benvingut!

Si tens qualsevol dubte sobre el viquiprojecte o et puc ajudar en qualsevol cosa no dubtis en contactar-me!

Salutacions!

Dones[modifica]

Gràcies per la teva ajuda amb el projecte The Dinner Party, espero que et sumis als propers concursos i reptes que tenim planejats, pregunta si necessites idees per seguir col·laborant!--barcelona (disc.) 23:39, 7 març 2018 (CET)[respon]

Usuari /usuària[modifica]

Bon dia OuFerrat. T'informo que -en cas que siguis una usuària i et vulguis identificar com a tal- Si vas a "preferències" Allà pots triar entre Femení, Masculí o Neutre. Si tries "femení" el teu usuari serà Usuària:OuFerrat en comptes de Usuari:OuFerrat. Només t'ho comento. Òbviament, tu decideixes com vols mostrar-te en aquesta comunitat. I aprofito l'ocasió per agrair-te la col·laboració a The Dinner Party. :-) --Kippelboy (disc.) 07:04, 20 març 2018 (CET)[respon]

Viquiprojecte LGBTIQ+[modifica]

Bona tarda,

La usuària @Judesba i jo estem engegant un Viquiprojecte LGBTIQ+ que englobaria diversos Viquiprojectes relacionats amb aquesta temàtica, tant existents com posteriors. La idea és donar-hi visibilitat i continuïtat. Creiem que et pot interessar, perquè hem vist que has participat en algun d'aquests Viquiprojectes, editat algunes entrades d'aquesta temàtica o hi has mostrat afinitat en les teves etiquetes d'usuària/usuari.

Volem fer una Viquimarató o un Viquiconcurs la setmana del 27 de juny al 3 de juliol i ens agradaria saber si t'animaries a donar-hi forma (proposant articles, format del projecte, etc.) i a participar-hi. Esperem que t'engresqui la idea. A nosaltres, molt :-)

Paral·lelament, treballem en la creació d'un portal LGBTIQ+, que donarà cabuda a tot això i més i servirà "d'aparador" per donar visibilitat i també d'espai de trobada o fòrum de discussió per donar veu quan calgui.

Posteriorment a l'activitat del 28J, volem fer una trobada LGBTIQ+ presencial per explicar-nos i escoltar-nos, amb la vista posada a arribar a una entesa i una col·laboració amb la comunitat viquipedista sobre aquelles qüestions que necessiten una resposta per tal que la Viquipèdia sigui un espai més amigable amb les persones LGBTIQ+.

T'agradaria sumar-t'hi? :-)

Bon cap de setmana! Sjoel (disc.) 19:51, 4 juny 2022 (CEST)[respon]