Usuari:AndRiiw

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search
andRiiw

Sóc de:
Viquipedistes de Catalunya Aquest viquipedista és originari de Catalunya.
Viquipedistes de Catalunya Aquest viquipedista és originari de Barcelona.

Tinc coneixements en:
Informació Babel de l'usuari
es-N Este usuario tiene una comprensión nativa del español.
Viquipedistes per llengua
Informació Babel de l'usuari
ca-3 Aquest usuari té un coneixement avançat de català.
Viquipedistes per llengua

Traductor A aquest usuari li agrada traduir articles per a la Viquipèdia en català.
URV
Aquesta viquipedista és estudiant de la Universitat Rovira i Virgili.
Noia 64 apps karm.png Aquest usuari fa 7 anys, 10 mesos i 10 dies que és a la Viquipèdia.


Alguna cosa sobre mi[modifica]

Charles Kingsford Smith

Hola!

Benvingut a la meva pàgina d'usuari. Sóc solament un aficionat nou en aquest món de la Viquipèdia, porto en actiu des de finals 2010, data en la qual, buscant certa informació sobre una companyia aèria, vaig descobrir que era diferent cada versió d'un arxiu, és a dir, per a cada idioma tens certa quantitat d'informació.

Va ser llavors quan realment em vaig adonar que encara que la Viquipèdia sigui una enciclopèdia molt gran, amb milions i milions d'arxius, encara queden molts milers de temes per millorar, i no solament millorar i/o traduir, si no, crear!

És així doncs, com vaig començar amb la labor de traduir l'esmentat arxiu del castellà al català, per a això, vaog buscar la versió en anglès, la qual era molt més extensa que la versió en castella, aleshores, i a partir d'allí vaig començar la meva labor de traduir d'ambdues versions per construir la versió catalana. Després d'això vaig millorar la versió castellana i l'anglesa, encara que aquestes òbviament van ser en menor mesura.

Els meus interessos són molt variats, però en molt pocs he aprofundit massa. M'atreu massa la aviació (en la qual estic realitzant els meus estudis universitaris), la fotografia, la publicitat, la ràdio, la astronomia, la música la història en general del ésser humà, Com es vivia fa segles?, Què feia la gent per divertir-se?, Quins eren les seves rutines?, Qui va descobrir que el arròs s'ha de cuinar? i preguntes per l'estil ronden pel meu cap dia i nit; en menor mesura tinc interès per la psicologia i el comportament humà.

No em posare a dir en quins articles he treballat, quins he creat i quins penso crear més endavant, doncs considero que no fa falta presumir de les coses que es fan perquè simplement ve de gust fer-les.