Usuari:Clara Mas

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Clara Mas
Aquesta viquipedista és de sexe femení.
Aquest viquipedista és
originari de Mallorca.
ESO Aquest viquipedista està fent l'ESO.
Anys i anys, per molts anys...
L'aniversari d'aquest viquipedista és el 7 de novembre.
L Aquest viquipedista encara està aprenent a editar.
Rs El color preferit d'aquest viquipedista és el rosa.

Clara Mas Ribas, alumne de Mata de Jonc. En aquesta pàgina de Viquipèdia aniré penjant el que faig per veure el meu procés.



Diari Viquiprojecte[modifica]

13/04/2020

És el meu primer dia a Viquipèdia, abans de posar en funcionament aquesta pàgina me informat a través de vídeo tutorials per poder començar a fer la tasca d'edició. He trobat dificultats de tot tipus, no sabia com modificar la pàgina o afegir un enllaç, com ja he dit per resoldre les complicacions he mirat vídeos i també he enviat dubtes al meu professor.

22/04/2020

He estat molts de dies absent, però ara cada dia faré feina per tal de recuperar la matèria. Avui he après a afegir una cita al final d'una frase, per justificar d'on he tret la informació, això ho he provat amb la pàgina de Viquipèdia, Escalar.

28/4/2020

Avui he editat tres pàgines web sobre física, he demanat un dubte per poder saber com afegir una cita i poder canviar la de nom. He observat que hi ha moltes faltes d'ortografia a les pàgines que he editat i he intentat corregir els erros que hi he trobat. El pròxim dia vull provar de començar a editar millor la meva pàgina i també començar a escriure sobre un tema encara no publicat a la Viquipèdia, per així poder aprendre més.

7/5/2020

M'han sorgit alguns dubtes de com afegir les referències i ho he demanat a l'apartat de dubtes. També he fet recerca dins la mateixa pàgina d'edició per poder conèixer millor les funcions que hi ha, he après a afegir encapçalaments encara que no es gaire complicat i a afegir taules però que quedin bé. Avui he editat una pàgina però hi he afegit un tema on explicava les causes de la tècnica Alexander i també una definició que era bastant important i no hi era. Aquests dies estic intentant descobrir més les funcions de la Viquipèdia per així editar millor les pàgines i poder fer més coses en facilitat.

8/5/2020

A la meva pàgina he afegit un dia que me faltava i l'he desenvolupat més.

13/5/2020

He aprofitat aquest dia per millorar la meva pàgina d'usuari. La tenia molt descuidada i la volia personalitzar a la meva manera, he aprés a afegir codis i modificar-los per fer la pàgina al meu gust. Avui he tingut un parell de inconvenients, alhora de canviar l'editor de codi a visual no em deixava i em bloquejava les eines per poder editar, no hi he trobat cap solució així que me hagut de conformar amb l'editor de codi per modificar el meu diari. Per aquesta setmana m'estic plantejant fer una pàgina de Viquipèdia des de zero, sé que és complicat però trobo que és una forma d'aprendre més i saber utilitzar les eines molt millor. El pròxim dia editaré alguns articles fixant-me més amb les faltes d'ortografia o la informació que explica, me fixat que hi ha molts d'articles que no tenen cap sentit, em dedicaré a afegir referències vertaderes i corregir el que pugui. Apart per millorar la interacció li demanaré a qualque company que miri un article editat per mi i que m'ajudi a millorar.

17/5/2020

Com vaig dir l'altra dia, m'he planificat els pròxims dies per editar les pàgines que tinguin més faltes d'ortografia o que les referències siguin certes. Avui he mirat unes quantes pàgines per trobar erros, he anat a la pàgina energia mecànica i hi he trobat unes frases sense sentit així que he fet recerca per posar informació bona. També he dedicat el temps a mirar qualque tutorial per poder fer plantilles més elaborades ja que sumen més punts i és una nova forma d'aprenentatge. El pròxim dia vull provar de pujar la interacció i la planificació, la constància la pujaré amb feina cada dia.

21/5/2020

La planificació de dia 17 l'he complert, he començat a editar la pàgina de Perillositat_dels_parallamps_radioactius des de 0, encara em falta afegir les referències perquè vaig tenir problemes per guardar i les pàgines de referència van desaparèixer. Abans de començar l'edició d'aquesta pàgina em feia una mica de por, ja que és des de 0 així que he fet recerca i m'he mirat tutorials, he après a ordenar millor les idees perquè vaig cercar un vídeo per planificar la pàgina que has de editar. Apart vaig tenir un problema ja que volia afegir una imatge d'un parallamps però el dret d'autor no em deixa, tinc pensat fer una foto pròpia si en trobo de parallamps. Demà seguiré amb la pàgina i demanaré a algú que em doni qualque consell per millorar-la o que em fagi una crítica per pujar la interacció.

22/5/2020

L'altra dia vaig planificar que faria qualque interacció, així que li he demanat a en Jaume si em pot dir qualque consell o millora per poder seguir editant la pàgina dels parallamps, així sé que vaig per bon camí. Avui no he fet massa cosa, ja que he estat ocupada però demà penso mirar d'acabar la pàgina i seguir treballant.

25/5/2020

La pàgina que vaig començar des de 0, la de Perillositat dels parallamps radioactius ja l'he acabada, em faltava afegir les referències així que l'objectiu l'he complert! Apart l'altra dia vaig voler pujar la bateria de la interacció i li vaig demanar ajuda a n'en Jaume amem si em podia fer el favor de mirar la pàgina, i em va dir que estava bé però havia d'afegir les referències que és el que he fet avui. També fa una setmana més o menys en Pau, el meu tutor, en una videotrucada ens va dir que la pàgina Tiretes del nas estava malament i que la informació era errònia, vaig fer recerca sobre aquest tema i al final vaig poder editar la pàgina que va quedar molt millor del que estava abans. Per demà espero seguir així i pujar les bateries molt més.

26/5/2020

Avui m'he dedicat a veure tutorials, per poder millorar-ho el pròxim dia hi ha moltes coses que desconeixia, com per exemple: com utilitzar les plantilles ja que en volia crear una jo. També he mirat idees per poder fer la meva pàgina d'usuari molt més vistosa, tinc ganes de millorar-la més i penjar qualque foto feta per jo. El pròxim dia intentaré fer bastants de punts retocant altres pàgines, i també provaré la Wikidata ja que hi trobo dificultats i en vull aprendre.

27/5/2020

Durant el dia d'avui he editat dos articles que necessitaven millora, he aprés a editar plantilles, és a dir, la Wikidata. Hi he trobat varies dificultats ja que alhora d'editar era confós trobar la informació, però al final he pogut editar-la encara que no la domino molt. Demà editaré més articles i demanaré ajuda als meus companys, apart vull tornar a fer una pàgina des de 0 ja que trobo que és una bona idea.

5/6/2020

La pàgina de Viquipèdia que avui he editat ha estat la de Velocitat límit, ara estic mirant de corregir les pàgines ja que tampoc té molt de sentit editar una pàgina pràcticament perfecte, prefereixo millorar les que realment necessiten l'edició. La planificació d'aquesta setmana és seguir corregint pàgines o afegint informació d'interès, però també demanar ajuda a altres usuaris per tal de pujar la interacció, per altra banda també m'agradaria editar articles que no siguin de Viquipèdia ja que encara no ho he provat de fer.

6/6/2020

La recerca d'avui sobre l'article que he editat ha estat molt difícil, hi ha moltes pàgines de la Viquipèdia que ja són completament perfectes. Avui he après a modificar plantilles, realment no tenia ni idea de quina és la seva funció ni com s'utilitzen així que abans d'innovar he fet una mica de recerca per poder saber com s'utilitzaven. Demà faré qualque article diferent, canviar d'aires i editar qualque article que em vengui de gust.

7/6/2020

El dia d'avui ha estat un poc desastre... El pla de editar articles diferents no ha sortit massa bé ja que alhora d'escollir un tema m'ha costat i al moment d'afegir informació la pàgina ja era perfecte, no hi he pogut fer massa cosa he corregit qualque falta d'ortografia i poc més. Per compensar un poc he editat una pàgina sobre física i hi he afegit referències, el pròxim dia seguiré amb la feina com ara però demà tinc pensat interactuar més amb els usuaris encara que no quedi cap company meu a la Viquipèdia.

Articles modificats[modifica]

Articles pendents per editar[modifica]