Usuari:Marc Merenguer

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Biografia[modifica]

Marc Merenguer Garzón, va néixer el 18 de gener del 2005, actualment té 18 anys sent major d'edat durant aquest darrer any a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa. El fill més petit de Serafí Merenguer Biosca i Eva Garzón Jubert, per part de mare és descendent de la província de Jaén, Andalusía, i per part de pare és Català. Té una germana Silvia Merenguer Garzón més gran que ell, nascuda l'any 2001 a Manresa. Forma part d'una relació des de 2021 amb Gisela Martinez nascuda l'any 2005 a Sabadell, al barri de Can Deu.


Infància i Adolescència[modifica]

Va créixer a l'escola FEDAC Manresa durant tota la seva infància, amb un ambient amigable i pur, durant l'educació primària era un noi sense cap mena de conflictes ni inconvenients, tenia molts amics que dia d'avui encara ho són, fins i tot, son veïns amb alguns d'ells. Allà, a l'hora del patí sempre jugaba a Futbol, gràcies aquestes estones es va desenvolupar la seva afició per l'esport, on més tard s'apuntaria a Futbol a l'equip de la seva ciutat "Gimnàstic de Manresa".

Durant 6 anys va continuar jugant en el mateix equip, fins que, després d'una llarga etapa, va decidir "cambair d'aires", volia probar noves coses, finalment, es va apuntar Atletisme a les instal·lacions del "Club Atlètic Manresa" allà, l'any 2018 va demostrar la seva passió per córrer, participant en nombrosos Campionats de Catalunya imposant-se en múltiples proves: 600m, 1km i en la prova de relleus. Més tard, per desgràcia va sofrir una lesió, esquinç de turmell que va afectar-li directament. Anys després, durant l'any 2020, va retirar-se de l'esport per motius personals.

Va acabar els seus estudis de batxillerat social a FEDAC Manresa, justament durant aquests dos anys, amb els seus amics: Gerard Fornieles, Victor Fernández, Cristian Portales i Nidal Soghar van crear un nou projecte relacionat amb la Música, anomenat Recta Moraga. Van treure els seves primeres cançons:

  • Nascar
  • Winx Club
  • R&M

Música[modifica]

Recta Moraga es va crear l’any 2022, el seu nom fa referència al carrer Francesc Moragas i a la seva famosa i llarga recta, tots els integrants resideixen en aquest carrer. Actualment tenen un total de ‘’’12’’’ cançons publicades a xarxes socials com SoundCloud i YouTube.

Utilitzen gèneres molt ‘’’variats’’’ durant les seves produccions diferents, però, el més "popular" i més utilitzat pels integrants és el lofi. Dins del grup existeixen uns diferents “rols” segons les habilitats dels membres, cadascú s'encarrega de la seva part dins del projecte, hi ha:

  • 3 cantants
  • 1 productor musical
  • 1 tècnic de so

En aquests moments l’objectiu principal del grup és ampliar la seva qualitat de so i “donar-se a conèixer” per arreu de la seva ciutat (Manresa) i continuant amb constància fent projectes nous i originals, estan en cerca de nous hàbits i gent nova per tal de millorar les seves habilitats com a grup.

El somni de la Recta es arribar a fer un concert a la seva ciutat i ser coneguts arreu de Catalunya i que milers de persones cantin les seves lletres.

Viatges[modifica]

Ha viatjat per arreu d'Espanya, coneixent altres províncies del territori, alguns exemples són:

  • Biscaia: ha estat múltiples vegades durant la seva infància, ja que, el seu pare es un aficionat al "running" i cada novembre se celebra una carrera molt important en la ciutat de Bilbao.


  • Sevilla: Durant una llarga etapa, va viatjar a la provincia d'Andalusía cada Setmana Santa, per tal de veure la cultura i com es festeja en aquelles terres.


  • Galicia: Junt a la seva família, l'any 2021 va viatjar al nord-est de la peninsula, per disfrutar del gran menjar i aire de Galicia, sobretot del seu famós marisc i el seu clima fred



  • Màlaga: Durant molts estius, Màlaga, ha sigut la provincia "preferida" per la família Merenguer Garzon per disfrutar l'estiu, amb un gran clima i envoltat de gent meravellosa


  • Madrid: Únicament, ha estat un cop a la capital del país, durant l'any 2018, va conèixer els grans monuments i ubicacions de la província central, però, s'ha de dir amb un clima nefast .


Actualitat[modifica]

Actualment, any 2023 està cursant un grau superior al centre Lacetània de Desenvolupament d'Aplicacions Web amb horari de tarda, també, està fent pràctiques de cotxe a l’autoescola Genesis, amb el seu professor Alberto, i un model de cotxe Volkswagen Golf, cada matí a les 11, conduint per la ciutat de Manresa i pobles de la vora com: Sant Fruitós, Santpedor, Navarcles, Sant Joan de Vilatorrada etc… Addicionalment, està cursant un grau d'Àngles a Kids&Us tres dies a la setmana, per tal de millorar (la llengua més parlada del món) i tindre molta més flexibilitat amb molts àmbits necessaris.