Usuari Discussió:80.58.32.171

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Deixa d'incorporar texts sense sentit o sense interès a tort i a dret de la Viquipèdia, o ens veurem obligats a bloquejar-te!! joanjoc 22:07 5 abr, 2005 (UTC)

Manquen referències a Xjump[modifica]

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Xjump. --Bestiasonica (disc.) 20:58, 7 oct 2009 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Xjump[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Xjump», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Bestiasonica (disc.) 17:03, 27 gen 2010 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Barrapunto[modifica]

Hola 80.58.32.171,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Barrapunto», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.


Leptictidium (digui) 09:30, 14 nov 2012 (CET)[respon]