Usuari Discussió:85.192.96.69

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

School IP address Atenció:

Aquesta adreça IP, 85.192.96.69, del host ceip-jverdaguer-castelldefels.xtec.net, està registrada per CEIP Jacint Verdaguer de Castelldefels i pot estar compartida per múltiples usuaris. Si la institució usa servidors proxy, aquesta adreça IP pot ser de diferents usuaris de diferents ordinadors.

Per aquesta raó un missatge dirigit a un usuari pot ser rebut per algú altre. Igualment, un usuari innocent pot ser blocat per culpa de les actuacions d'un altre. Si esteu editant des d'aquesta adreça i voleu evitar rebre missatges irrellevants, ho podeu evitar registrant-vos. En alguns casos és possible que temporalment no tingueu la possibilitat de crear un compte degut a les actuacions preventives contra el vandalisme. En aquest cas, llegiu el nostre avís.


Pels administradors: Abans de blocar aquesta IP o revertir les seves contribucions, assegureu-vos-en i comproveu-les. Si cal blocar-la, considereu no blocar també els usuaris registrats que comparteixin la mateixa IP, i no impedir la creació de comptes d'usuari.

Nota: En cas de vandalisme persistent des d'aquesta adreça IP, l'edició anònima pot ser blocada a llarg termini. Considereu el perjudici que pot causar al vostre centre educatiu. El personal docent pot ser informat perquè investiguin els abusos comesos i pot fer un seguiment de les contribucions.
El personal docent del centre pot fer un seguiment del vandalisme produït des d'aquesta adreça IP seva agregant-la al canal web en format RSS o bé Atom.

--Lohen11 (disc.) 11:27, 28 gen 2010 (CET)[respon]

Edicions arbitràries[modifica]

Hola. Vos agrairem que no editeu arbitràriament els articles; altres editors han de perdre un temps valuós en revertir les vostres accions i empenyoreu la imatge de la Viquipèdia que pot fer-se un visitant ocasional. Recordeu a més a més que les edicions arbitràries poden ser considerades un acte de vandalisme (el que ens obligaria a blocar-vos). Podeu visitar la pàgina d'ajuda per informar-vos i teniu la pàgina de proves per fer assaigs d'edició. --V.Riullop (parlem-ne) 11:18, 28 gen 2010 (CET)[respon]