Vés al contingut

Usuari Discussió:95.169.231.245

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Hola somriure,

Aniria molt bé que et registressis com a usuari de la Viquipèdia, així podries signar en les discussions i podríem contactar amb tu més fàcilment. A més, gaudiries de més facilitats d'ús, com ara poder carregar imatges, reanomenar planes o usar eines d'edició avançades com els Viquiestris o els Popups. També tindries dret a votar en les decisions que la comunitat prengui. Si et vols registrar, només cal que segueixis el curt procés de registre clicant l'enllaç on diu 'Crea un compte' a la part superior dreta de la pantalla. És fàcil, ràpid, anònim i gratuït!

Registre/Entrada Registre
Registra't. És molt fàcil

--aLZiNous: missatges 09:59, 7 ago 2021 (CEST)[respon]

Categories[modifica]

@Willy31igd: E s c o l t a , f e s u n a a l t r a f e i n a , q u e j o j a e s t i c f e n t a q u e s t a . N o e m c a n v i ï s l e s c o s e s , p e r q u è e n c a r a n o h e a c a b a t i j a s é q u è f a i g . S i h o c a n v i e s , m ' e m b o l i q u e s . T ' e s c r i c a q u í p e r q u è a l a t e v a d i s c u s s i ó n o e m d e i x a . I e s c r i u r e s e g u i t t a m p o c .

Caram, quina por, hahaha! Només estic intentant ajudar-te connectant les categories a Wikidata, posant bé les claus d'ordenació i la plantilla Commonscat-inline. — Guillem · willy31igd (parlem-ne!) 23:25, 8 ago 2021 (CEST)[respon]
@Willy31igd: No m'ajudis, gràcies, que no cal. Porto més anys que tu aquí i m'ho conec de sobra.
Perdó per oferir-te ajuda a Catalunya. — Guillem · willy31igd (parlem-ne!) 23:29, 8 ago 2021 (CEST)[respon]
@Willy31igd: N o s é q u è e t f a p e n s a r q u e e m c a l l ' a j u d a a C a t a l u n y a . E l c o m m o n s c a t - o n l i n e és n o m é s u n a o p c i ó . P o s o e l q u e e m s e m b l a c a d a v e g a d a , i s ó n i g u a l d e v à l i d s . F e s u n a a l t r a f e i n a , q u e j o j a t i n c l a m e v a i p o r t o m e s o s o r d e n a n t l e s c a t e g o r i e s , e n l l a ç a n t a W i k i d a t a i a r r e g l a n t l e s c o s e s a l l à t a m b é .
@Willy31igd: No afegeixis els enllaços a Wikidata, perquè els he de revisar després, quan acabi, i afegir articles d'altres Wikipedies. Sinó, em penso que ja està ben fet i no. Interfereixes en com faig les coses, fes-ne unes altres.
Hola somriure,

Aniria molt bé que us registràssiu com a usuari de la Viquipèdia, així podríeu signar en les discussions i podríem contactar amb vos més fàcilment. A més, gaudiríeu de més facilitats d'ús, com ara poder carregar imatges, una pàgina de proves personal, reanomenar pàgines o usar eines d'edició avançades. També tendríeu dret a votar en les decisions de la comunitat. Si us voleu registrar, només heu de seguir el curt procés de registre clicant l'enllaç on diu 'Crea un compte' a la part superior dreta de la pantalla. És fàcil, ràpid, anònim i gratuït!

Registre/Entrada Registre
Registra't. És molt fàcil

Guillem · willy31igd (parlem-ne!) 23:43, 8 ago 2021 (CEST)[respon]

Registre[modifica]

Bon dia,

et podries registrar? Amb tantes edicions d'anònim (que sembla que saps molt bé el que fas, per tant, gràcies per les aportacions!), satures els canvis recents i em penso que se'ns estan "colant" vandalismes barrejats entre els teus centenars de modificacions. Ho podries valorar almenys, suisplau, per facilitar la feina a la resta de viquipedistes?

Gràcies!--Arnaugir (discussió) 08:25, 10 ago 2021 (CEST)[respon]