Vés al contingut

Usuari Discussió:Adriaros

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Adriaros! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Carles (enraonem) 10:24, 21 nov 2014 (CET)[respon]

suggeriments[modifica]

Hola! felicitats per Reconeixement d'acció per trajectòries denses. Un parell de comentaris:

  1. Milloreu la introducció: ha de començar així: "El reconeixement d'acció per trajectòries denses és...". Recordeu que esteu fent una entrada enciclopèdica. No pot començar per "avui dia...", i menys considerant que ha de ser una obra perpètua ;)
  2. Eviteu els verbs en primera persona. De nou, això és una enciclopèdia. "Podem veure que..."->"Es pot veure que..."
  3. Poseu enllaços interns en el text (cap a altres articles d'interès pel lector).
  4. I per acabar-ho de fer bé, recordeu que heu de recolzar el vostre article amb referències acadèmiques que avalin el text fent ús del botó "referència" de la barra d'eines.

Per qualsevol cosa contesteu aquí mateix! Per cert jo estudio a la UPC. Si vosaltres o la vostra classe necessiteu un reforç presencial només ho heu de dir ;)

Salut--Arnaugir (discussió) 22:34, 27 nov 2014 (CET)[respon]

Gràcies, més coses: no posis enllaços cap a altres wikis, en tot cas cap a la nostra, encara que surtin en vermell. Tradueix tots els termes (Hessian matrix->matriu hessiana), hi ha alguna raó pq no ho facis? bona feina--Arnaugir (discussió) 00:32, 28 nov 2014 (CET)[respon]