Usuari Discussió:CRAI Biblioteca de Dret. Universitat de Barcelona

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, CRAI Biblioteca de Dret. Universitat de Barcelona! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Judesba (digues...) 03:08, 21 gen 2020 (CET)Respon[respon]

Usuari corporatiu[modifica]

Hola! Per tal de complir amb els termes d'ús de la Viquipèdia procedeixo a modificar la teva pàgina de perfil per indicar una relació contractual que podria portar a un conflicte d'interessos. Per a més informació pots consultar {{Usuari corporatiu}}. Si es tracta d'un error et demano disculpes, qualsevol dubte en parlem! Salutacions!--Jey (disc.) 12:46, 12 feb 2020 (CET)Respon[respon]