Usuari Discussió:Coet/Arxiu 2023

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Interès pels bots

Hola Coet, des de la Facultat d'Informació i Mitjans Audiovisuals voldríem fer una sessió de bots al Wikiverse. Especialment ens interessen els de Wikipedia i Wikidata. Podríem comptar amb tu? En parlem? Núria Ferran (discussió) 10:05, 24 gen 2023 (UTC)

Ho podria valorar, tinc habilitat el correu electrònic per si voleu passar-me més informació. –Cœt · mascletà 15:45, 24 gen 2023 (CET)

CobainBot Viquidites

Bon any @Coet! Només demanar-te si li pots donar una ullada al CobainBot de Viquidites. Està aturat des de fa un any suposo que per alguna actualització del programari. Les principals tasques fa és comptar el nombre citacions, dites, frases i parèmies, i ordenar alfabèticament les categories. Gràcies!-- Docosong (disc.) 13:27, 3 gen 2023 (CET)

Perfecte! Ho tinc en compte i igual que he posat en marxa el recompte d'edicions per usuari intentaré engegar este altre. Aniré dient-te per ací, supose que per al cap de setmana vinent podria estar, però de moment els execute jo des de casa, el toolforge (on s'executen automàticament;) ), està en obres, així que no serà regular, però tot arribarà. –Cœt · mascletà 20:51, 3 gen 2023 (CET)
Ja he localitzat el fitxer, l'he actualitzat i l'estic executant. Crec que si els resultats són semblants al que hi havia el puc fer funcionar hui mateix. –Cœt · mascletà 20:21, 9 gen 2023 (CET)
Aquest són els resultat que em mostra, entenc que funciona:
[20:18:14] starting...
[20:24:42] Template:NUMBEROFPROVERBS old: 15567 new: 15566
[20:27:04] Template:NUMBEROFSETPHRASES old: 3084 new: 3083
[20:36:37] Template:NUMBEROFQUOTES old: 18281 new: 18517
[20:37:22] Template:NUMBEROFRIDDLES old: 774 new: 774
[20:37:22] finished.
Vaig a posar-lo en marxa. L'script original era de @KRLS amb copyright del 2020, espere que no s'amoini per apropiar-me del codi xD. –Cœt · mascletà 20:42, 9 gen 2023 (CET)
Fet Fet! –Cœt · mascletà 21:47, 9 gen 2023 (CET)
@Coet Crec que no t'havia donat les gràcies, ara ja tenim dades actualitzades a Viquidites. Tinc un altre petició necessària. Si pots activar de nou l'ArxivaBot, per arxivar les peticions tancades a Viquipèdia:Petició als administradors. Si no recordo malament, s'arxivaven amb el codi
Fet Fet! o
Tancat
oi? Moltes gràcies per la teva feina!-- Docosong (disc.) 23:42, 21 gen 2023 (CET)
Heh, jo només estic esperant que em doneu feina! xD Com vaig al taller interactiu, el que volia saber era quines preocupacions tenia la gent per poder engegar uns o altres bots i fer-ne de nous si calguera.
Ara m'hi pose @Docosong :) –Cœt · mascletà 12:54, 22 gen 2023 (CET)

Bot reversor via ORES

Podríem explorar un bot similar a es:Usuario:SeroBOT. KRLS, (disc.) 17:56, 23 gen 2023 (CET)

Estic obert a tot, @KRLS, ho he vist per damunt, m'ho mire en detall quan tinga l'arxivador, que promet xD –Cœt · mascletà 19:33, 23 gen 2023 (CET)
Per cert, el BotRevorsor pràcticament està em queda la part d'innovació, vull poder incorporar-lo al Telegram per a que vaja dient allò que detecta, per a poder reiniciar-lo, aturar-lo, ignorar algun usuari amb falsos positius, ignorar alguna pàgina, etc. Com que l'IRC no té molt d'èxit... –Cœt · mascletà 20:21, 23 gen 2023 (CET)
De fet, parlant d'IRC, el BotReversor també l'abandona i s'unirà a l'EventStream, li conferirà més estabilitat. –Cœt · mascletà 20:26, 23 gen 2023 (CET)

La pàgina d'usuari "Coet/wikistorm/test.js" apareix a la categoria "Propostes d'esborrat"

Hola Coet! T'escric perquè veig que la pàgina Usuari:Coet/wikistorm/test.js apareix a la Categoria:Propostes d'esborrat. Semblaria que el problema estaria a alguna de les dues línies que contenen {{esborrar1}} que s'estaria interpretant com a codi wiki. LouPeter (discussió) 19:25, 28 feb 2023 (CET)

Fet Fet! Ha estat un descuit. –Cœt · mascletà 20:03, 28 feb 2023 (CET)

Viquiprojecte:Còmics 2023

Hola Coet, gràcies pel teu missatge. Ho sento, amb el viquiprojecte Cinema ja hem fet massa tard perquè s'acaba el diumenge. No obstant, espero que encara hi hagi temps pel viquiprocecte del còmic, manga i anime, que comença a l'abril. Què tal fer un hashtag #Manga2023? els criteris són: 1 punt per article nou i 1 punt per cada 1.000 octets afegits. Addicionalment, hi ha 3 punts per si es tracta d'un article sol·licitat o amb la plantilla {{obsolet}}, {{FR}} o {{FVA}}. Imagino que aquest últim criteri no es podria fer amb un bot i que cada usuari hauria d'actualitzar manualment la llista. No obstant, si fos possible tenir un bot pels 2 primers criteris ja seria un gran avanç! El seguiment de participació al viquiprojecte està previst a aquesta pàgina: Viquiprojecte:Còmics 2023/Seguiment. Mira-t'ho i ja diràs. Gràcies en tot cas! :-) F3RaN (disc.) 18:23, 24 març 2023 (CET)

@F3RaN, et contestaré per ací per mantenir un sol fil.
Ho veig prou factible, de fet com que si no m'enganye les regles són semblants per a diversos projectes, el bot podria servir per a aquells que tinguen normes semblants, així tindríem un sol bot per a diversos viquiprojectes. Entenc que la manera de fer-lo seria agafant les contribucions dels participants i escorcollar aquells articles pertanyent a certes categories, aniria bé, això sí, tenir una pàgina dedicada a les categories a les que pot pertànyer un article que entrarà al Viquiprojecte, de manera que el bot puga accedir a eixa pàgina i comprovar que l'article pertany al Viquiprojecte, podria ser una categoria superior i que entren totes les seues subcategories (sense haver d'especificar cadascuna).
Saber si un article ha tingut la plantilla {{obsolet}} o una altra no és cap problema. Calcular el nombre d'octets afegits està fet, i supose que articles sol·licitats seran aquells que aparéixen a la secció Proposta d'articles a treballar, és a dir, els de Portal:Còmics/Sol·licitats.
Tinc un dubte, el criteri o expressió «Si el còmic, novel·la gràfica, manga o anime ha estat editat/distribuït en català. (Aquests 3 punts addicionals no són acumulables).» Potser siga una dificultat si no hi ha una plantilla que reculla esta info, a banda del sentit de no són acumulables, això vol dir que només es computa una vegada encara que s'hagen editat diversos articles?
El més convenient seria tenir una pàgina de configuració amb dades com:
- data i hora inici
- data i hora fi
- supercategories que pertanyen al viquiprojecte
- plana d'aticles sol·licitats
- (no sé si se m'oblida alguna cosa)
Així el bot podria accedir a eixa configuració per a fer el recompte. –Cœt · mascletà 22:21, 24 març 2023 (CET)
Hola Coet, gràcies per la teva resposta. Doncs per resumir els punts:
  • Inici : Des de les 00:00 UTC+2 del dissabte 1 d'abril de 2023
  • Finalització: a les 23:59h UTC+2 del diumenge 16 d'abril de 2023.
  • Categories + subcategories:
    • Categoria:Còmic
    • Categoria:Manga
    • Categoria:Anime
  • Pàgina dels articles solicitats: Portal:Còmics/Sol·licitats
El tema de si el còmic, anime o manga ha estat editat/distribuït en català potser millor el deixem de banda. No hi ha cap categoria especifíca ni etiqueta, amb la qual cosa un bot no ho podria identificar ni reconèixer. Millor ho deixem de banda. Amb no acumulable volia dir obtenir de cop 9 punts per un article amb plantilla obsolet (+3), sol·licitat (+3) i editat en català (+3). Al treure l'última condició el tema quedaria
sol·lucionat i es podria borrar. Gràcies! F3RaN (disc.) 17:09, 26 març 2023 (CEST)
Demà m'hi pose, supose que em dona temps (el bot ha d'actuar el dia 2 a les 0:00), no he pogut fer res abans. Aleshores entenc que com a molt es pot aconseguir un sol +3 per article i no els 3 (+3 = 9). Tampoc entenc allò de « Al treure l'última condició el tema quedariasol·lucionat i es podria borrar.», però m'ho rellegiré i segur que em queda més clar... –Cœt · mascletà 21:24, 30 març 2023 (CEST)
@F3RaN, he vist que l'usuari @Ivan Avz F computa els seus articles nous amb 2 punts, es deu a una confusió per la seua part amb altres VP on s'atorgaven 2 punts, o és per algun altre motiu que desconec?
Ahir no vaig acabar el bot, com previst, podria tenir-lo per a esta nit, tot i que necessite resoldre este misteri. 11:10, 2 abr 2023 (CEST)
PS: Per evitar conflictes i com que els còmputs del bot no entren a les normes, els resultats s'aniran publicant a Viquiprojecte:Còmics 2023/resultats automatitzats. El codi l'estic publicant a Usuari:CobainBot/scripts/cawiki/viquiprojectes.py per a que siga el més transparent possible, almenys per gent entesa, sempre intente afegir comentaris per a usuaris no programadors per a que s'entega què fa el codi. 11:40, 2 abr 2023 (CEST)
Pel que veig l'usuari s'ha corregit, jo només pretenia entendre si era correcte i jo no havia entès bé les bases. 19:19, 2 abr 2023 (CEST)

Viquimarató: 125anysCoopBDN

Viquimarató: 125anysCoopBDN

Hola! M'agradaria molt que poguessis participar a la Viquimarató 125anysCoopBDN el dissabte 1 de juliol (diada internacional del cooperativisme). Si pot ser presencialment a Badalona i si no remotament. Estem recollint fonts bibliogràfiques en un pad i també treballant per tenir-ne físicament aquell dia al Conservatori de música, on es farà. Mira't la pàgina de la Viquimarató per si hi ha articles que et vindrà de gust editar o millorar. Veuràs que també hi ha una part per treballar a Wikidata fent una importació massiva de dades de cooperatives. Si t'animes a col·laborar en això parlem-ho. Si hi ha persones que creus que els pot interessar participar, si us plau, digue'ls-ho. Dvdgmz(Escriu-me) 13:47, 5 juny 2023 (CEST)

Viquitrobada 2023

Hola! Ens agradaria molt convidar-te a la darrera Viquitrobada 2023 al proper 25 de novembre al Prat de Llobregat, organitzada per Amical. Si no ets de la zona, no cal que et preocupis, ja que oferim allotjament per als participants.

Aquesta Viquitrobada promet ser un esdeveniment emocionant i enriquidor, amb oportunitats úniques per aprendre, col·laborar i connectar amb altres entusiastes de Viquipèdia i altres projectes wiki. Hem preparat un programa ric en continguts i activitats perquè puguis gaudir d'una jornada plena d'aprenentatge i intercanvi d'experiències, i a mida que s'apropi la data, anirem actualitzant els detalls per assegurar-nos que tot sigui el més interessant possible.

A més de les activitats principals, com els tallers i les xerrades, també tindràs l'oportunitat de conèixer i compartir amb altres membres de la comunitat wiki, fer nous amics i, amb sort, fins i tot col·laborar en projectes interessants.

Si tens alguna pregunta o necessites més informació, no dubtis a contactar-nos. Pots incriure't aquí. Ymm amical (disc.) 11:24, 6 nov 2023 (CET)