Usuari Discussió:Edugali

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Edugali! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Carles (enraonem) 13:38, 22 nov 2014 (CET)[respon]

Dispersor[modifica]

Hola com va? Et faig alguns comentaris relatius a Dispersor (telecomunicacions) (veuràs que he canviat el nom de l'article, així és més correcte).

  1. D'on has tret el nom de "dispersor"? D'altra banda a la introducció parles de "dispensador"... aclara't!! Al TERMCAT si ho busques diu que "interleaved code" = "codi entrellaçat", per tant podria ser "entrellaçador"?
  2. El mateix que dic als teus companys: això és una enciclopèdia, cal mantenir l'estil enciclopèdic, els verbs en primera persona són incorrectes (podem veure que... -> es pot veure que... etc.). Si us plau arregla-ho
  3. byte = octet (per si ho vols canviar)
  4. Crec que quedarien millor totes les imatges a la dreta, però això va a criteri teu
  5. Pots fer una introducció una mica més llarga? (dos o tres línies de resum de l'article). El subjecte a la primera frase ha d'anar en negreta.
  6. Les referències a altres articles de la viquipèdia són incorrectes. La viquipèdia no és una font primària, has de citar fonts de tercers (llibres, webs fiables, etc.)
  7. Pots treure més idees a l'article en anglès (p.ex. referències, pots copiar i enganxar si cal!)

Per qualsvol cosa contesta'm aqui! Salut--Arnaugir (discussió) 19:31, 28 nov 2014 (CET)[respon]

M'he descuidat dir-te que posis enllaços interns cap a articles relacionats (ex. Reed-Solomon) (ajuda enllaços interns).--Arnaugir (discussió) 19:35, 28 nov 2014 (CET)[respon]
Gràcies, comença a quedar molt millor! Espero que puguis aportar més referències. Quan posis la referència amb l'editor, si pots emplena més camps (com a mínim, el títol de la web), que així queda més complet. A més, potser podries completar més l'apartat "on s'utilitza"? Bona feina!!--Arnaugir (discussió) 12:49, 29 nov 2014 (CET)[respon]
I encara falta canviar els verbs en primera persona--Arnaugir (discussió) 12:51, 29 nov 2014 (CET)[respon]