Usuari Discussió:Eratóstenes de Cirene

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Eratóstenes de Cirene! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 17:01, 11 set 2015 (CEST)Respon[respon]

Text referenciat[modifica]

Hola Eratóstenes de Cirene. Una de les normes principals de Viquipèdia és referenciar el text, Viquipèdia:Citau les fonts. Si voleu canviar text referenciat per que penseu que no són correctes les referències, també el GEC pot estar equivocat, cal que feu la proposta a la pàgina de discussió de l'article per consensuar el canvi, sense cap consens no podeu esborrar ni canviar text referenciat. Teniu en compte que moltes vegades «verificabilitat» i «veracitat» no es corresponen i per consens hem triat la primera, vegeu Viquipèdia:Verificabilitat. Un cop avisat, en cas d'eliminar contingut es pot considerar vandalisme el que comporta la possibilitat de ser bloquejat.--Kette~cawiki (disc.) 12:57, 2 maig 2020 (CEST)Respon[respon]