Usuari Discussió:Escuraninxols

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Escuraninxols! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


No conenc aquell individu. Vols posar l'article en el nom de debó o en el del sobrenom? Llull · (vostè dirà) 21:27, 17 feb 2006 (UTC)

Menys mal que t'ho he preguntat per què havia entès el contrari. Ara l'article és a Gaziel, però hi ha redireccions des de Agustí Calvet i Pascual i Agustí Calvet. Tots dos. No hi havia necesitat d'esborrar una per posar l'altra.

El problema dels menús no te'l sé solucionar. A mi directament no em surten. Però tampoc cal. És molt poc el codi que s'ha de fer servir i apareix tot en el teclat. Si segueixis amb el dubte millor que ho exposis a la Taverna (enllaç més amunt) a veure si algú altre et pot ajudar. Llull · (vostè dirà) 21:58, 17 feb 2006 (UTC)

La millor és la GNU quan és legal. He vist que has pujat sota llicència GNU una imatge d'un llibre. Com no siguis l'amo de l'editorial no crec que això sigui possible i encara així em sembla que hi pot haver problemes amb els drets d'imatge de la fotografia. Llull · (vostè dirà) 22:08, 17 feb 2006 (UTC)

Per molt contents que estiguin, de totes maneres no és legal establir una llicència que no és la real a qualsevol producte. Per cert, encara hi pot haver algú cobrant, no faig gaire en vaig comprar uns quants llibres de l'Amades i tinc entès que Edicions 62 es va quedar amb part dels drets del seu fons editorial. La imatge, però, sí que es podria pujar al servidor amb llicència en:fair use, però no al de commons on està prohibit i totes les imatges han de ser lliures, sinó a la de la versió en català.Llull · (vostè dirà) 22:57, 17 feb 2006 (UTC)

Ah, un altre concell. Jo llevaria l'adreça de correu de la teva pàgina d'usuari. Els robots te la trobaran i t'hi enviaran tones de correu escombraries. Si algú et vol enviar algun missatge ho pot fer pitjant "envia correu electrònic a aquest usuari" que apareix a l'esquerra quan s'entra a la teva pàgina d'usuari. Llull · (vostè dirà) 23:11, 17 feb 2006 (UTC)

Traducció[modifica]

Traduir d'una altra versió de la Viquipèdia a aquesta és habitual i emparat en la llicència. Llull · (vostè dirà) 06:12, 9 mar 2006 (UTC)


Botons[modifica]

No sé pas què els passa als botons, jo directament no els veig mai. Suposo que en algun lloc de les preferències es deu poder triar, però no sé què més pot fallar. Jo en el teu cas memoritzaria, però, el poc codi que cal saber, que és de fet el que fa tothom. Només cal que editis i miris qualsvol altre article per aprendre'l. Llull · (vostè dirà) 20:50, 20 jun 2006 (UTC)

Portada de Gaziel[modifica]

Hola Escuraninxols. Dissortadament, he hagut de demanar que esborrin de Commons la imatge que vas pujar de la portada de l'obra de Gaziel. Tret que tinguis el permís explícit d'algun hereu de l'editor Cruzet o de la Selecta, no pots publicar la imatge de la portada a la Wikipedia sota GNU ni sota cap altra llicència compatible per la senzilla raó de que només el titular o titulars dels drets poden fer tal cosa. Que hagi desaparegut l'editorial no vol dir que no hi hagi hereters. Ja sé que es un llibre exhaurit, i que els editors solen enviar aquestes fotos com a forma de promoció, però ni tan sols en aquest cas (conegut com fair use) podem publicar-la perquè tot el material publicat a la Wikipèdia ha de ser lliure, no n'hi ha prou amb imatges de promoció. Si tens cap dubte sobre la qüestió, pregunta i provaré d'aclarir-te qualsevol detall. Salutacions. Yonderboy 02:14, 9 jul 2006 (UTC)