Usuari Discussió:JoaquimAP7

  De Viquipèdia

  Hola, JoaquimAP7! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

  Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

  Crystal Clear app Startup Wizard.png Guia bàsica
  Breu tutorial d'edició
  Classificação Etaria Livre.JPG Recursos per a novells
  Documentació i llocs on demanar ajuda
  Nuvola apps kdmconfig.png Sistema de mentorització
  Demana a un mentor que t'ajudi
  Crystal Clear app kedit green-pencil.svg Proves
  La teva pàgina de proves
  Gnome-help-faq-dark.svg Don't speak Catalan?

  Salutacions cordials

  --Pau Cabot · Discussió 13:19, 28 març 2016 (CEST)Reply[respon]

  25 d'octubre[modifica]

  Hola, JoaquimAP7. Als articles de dates, no s'hi haurien d'incloure enllaços a persones que no tinguin article a la viquipèdia, com ara Aniol Peracaula Moner, investigador en psicologia, perquè no es pot verificar que aquestes persones compleixen els requisits d'admissibilitat. Per tant, l'odre correcte seria primer crear l'article de la persona, si fos admissible (veges Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat) i només a posteriori, si fos el cas, incloure'n enllaços en altres articles, com per exemple als de dates. És per aquesta raó que he revertit la teva edició a 25 d'octubre. Salut!.--Carles (enraonem) 12:59, 24 oct 2017 (CEST)Reply[respon]