Usuari Discussió:Llobregós82

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Llobregós82! Sigues benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials.--General Basset (disc.) 11:39, 19 oct 2022 (CEST)[respon]

Moltes gràcies!
De moment, m'estic familiaritzant amb els formats.
Ganes de col·laborar! Llobregós82 (disc.) 11:41, 19 oct 2022 (CEST)[respon]
Bon dia.
He creat algun article però no sé com enllaçar-los amb el mateix article d'un altre idioma. M'ho han fet altres usuari, però m'agradaria poder-ho fer jo.
Em podries dir com ho podria fer o algun tutorial per aprendre'n?
Moltes gràcies Llobregós82 (disc.) 13:25, 2 nov 2022 (CET)[respon]

Diverses coses[modifica]

  • Mira els retocs que t'he fet a Prova masculina de Rifle 3 posicions 50m als JJOO París 2024: hi has de posar una categoria i també has de fer una secció per posar-hi les referències.
  • Per demanar coses a qualcú i que se n'adoni, o li has de fer un ping usant la plantilla {{Ping}} o has d'escriure a la seva discussió.
  • Per enllaçar articles amb d'altres viquipèdies, ho has de fer a través de l'opció Afegeix enllaços interlingües que ara es troba al menú de la dreta.
  • Si tens més dubtes, demana el que faci falta. Pau Cabot · Discussió 10:02, 20 feb 2023 (CET)[respon]
Que hi ha qualcú? Pau Cabot · Discussió 18:22, 21 feb 2023 (CET)[respon]

Bon dia, Llobregós82. No cal que omplis manualment la infotaula, a partir de les dades de Wikidata s'omple "sola". Salut! --Brunnaiz (disc.) 23:50, 25 maig 2023 (CEST)[respon]

Plantilla referències[modifica]

Bon dia i bona feina en els articles esportius, Llobregós82. Si poguessis afegir la plantilla {{Referències}} després de l'encapçalament Referències, aniria molt bé, ja que així deixaríem estandarditzats els teus articles. Exemple: Special:diff/31794957.

Les referències apareixen automàticament al final de cada article, però si posam la plantilla, ens n'asseguram que si hi ha canvis en el futur, aquestes apareguin exactament on les volíem. Addicionalment, la plantilla gestiona les columnes de les referències si aquestes són necessàries.

Gràcies, Pau. Pau Cabot · Discussió 07:55, 7 juny 2023 (CEST)[respon]