Usuari Discussió:Miquelsi

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Benvingut/da a la Viquipèdia i al Coneixement lliure. A la Portada, hi ha un apartat anomenat Viquipèdia on trobaràs informació per a un inici més fàcil :-)

Aquesta és la teva pàgina de discussió, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Per contestar, no ho has de fer a la teva pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit. A més, tens la teva pàgina d'usuari, on hi pots posar les teves dades, interessos, etc.

Disposes de la taverna, on posar-hi els teus dubtes, suggeriments o comentaris. Pots signar en les discussions amb el penúltim botó de dalt de la barra d'edició.


--Joanjoc (discussió) 15:28 1 jun, 2005 (UTC)


Hola, Miquelsi. Ja veig que sí que fa anys que no passaves per ací!. Sobre l'any de naixement, tingues en compte que si volguessis canviar l'actual 1962 per 1960 no hauries d'escriure-ho com ho vas fer: [[1962|1960]] sinó que hauries d'escriure [[1960]] treient el 1962. La diferència és que la primera opció (errònia) mostra 1960 però enllaça a 1962, mentre que la segona opció mostra 1962 i enllaça a 1962.

Una altra cosa, sobre les referències: Si dius que hi ha el llibre "'La veu de la memòria' d'Antoni Martínez", cita´l en el text, no en el resum d'edició. Açò es fa amb la plantilla {{Ref-llibre}}. Si necessites ajuda, digue'm-ho.--Carles (enraonem) 10:21, 17 oct 2014 (CEST)[respon]