Vés al contingut

Usuari Discussió:Moises/Arxiu 2011

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Recordatoris

Recorda: quan creis pàgines o modifiquis les actuals, has de seguir les indicacions del llibre d'estil.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Cristalleries de Mataró.

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 755.868 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Cristalleries de Mataró.

Cerví

Responc a la consulta a la pàgina de preguntes.

Sobre el nom "Cerví" per muntanya caldrien referències sobre l'ús d'aquest nom en català. De moment, l'Enciclopèdia Catalana fa servir el nom en francès i dóna com a alternatives l'alemany i l'italià, de manera que caldria una referència de més pes que l'Enciclopèdia per anomenar l'article com a "Cerví".

La pàgina de desambiguació es pot crear, però hauria d'anar a Cerví (desambiguació) perquè cerví ja està ocupat pels cervins (s'hi hauria de posat {{polisèmia}}).--Pere prlpz (disc.) 16:01, 19 nov 2011 (CET)

Diria que cap d'aquests aquests enllaços és una font fiable (una única menció a TV3 no la comptaria gaire). Si en trobéssim alguna de més fiable, com ara un llibre, tindríem una base per afegir el nom Cerví als noms de la muntanya que surten a l'encapçalament de l'article.--Pere prlpz (disc.) 20:36, 19 nov 2011 (CET)
Ja tens una font més o menys fiable, però entre l'Esadir i l'Enciclopèdia, diria que l'Enciclopèdia és una referència de molt més pes. A més, l'article cerví ja existeix i es refereix a una subfamília de cérvols. Aleshores, jo em limitaria a posar el nom Cerví (amb la referència a l'Esadir) entre els noms de l'encapçalament de l'article.
La resta de discussions sobre el nom de l'article (i la resta del que afecta l'article) crec que hauria de continuar a la discussió de l'article perquè s'hi pugui posar tothom (tothom que li interessi i se n'adoni, és clar).--Pere prlpz (disc.) 16:05, 21 nov 2011 (CET)

Viquipèdia:Llanceu-vos-hi!. Ah, i estic d'acord amb tu que aquest apartat no és enciclopèdic. Jo l'esborraria. Pau Cabot · Discussió 18:20, 14 des 2011 (CET)

Mutual

Està molt millor, evidentment. Ara no li anirien gens malament unes quantes referències ... Pau Cabot · Discussió 18:10, 16 des 2011 (CET)

Bona feina! fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 17:37, 17 des 2011 (CET)

Manquen referències a Coll de Sant Teòdul

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article d'una altra versió idiomàtica de Wikipedia penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Coll de Sant Teòdul. --Pau Cabot · Discussió 20:08, 25 des 2011 (CET)

Perdona si som massa ràpid, però no tenc manera de saber si un usuari ha deixat un article provisionalment o si ja el dóna per acabat. Per això, te recoman fer servir la plantilla {{Inacabat}}, que serveix per advertir els altres usuaris de que l'article està a mitges. Pau Cabot · Discussió 20:47, 25 des 2011 (CET)
Bona feina, Moises. I bones festes també a tu! Pau Cabot · Discussió 12:08, 26 des 2011 (CET)