Vés al contingut

Usuari Discussió:Nataliapv

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Benvingut a la Viquipèdia, si tens cap pregunta no dubtis a plantejar-la. Llull 18:41 17 mar, 2004 (UTC)


Hola, nomes volia comentar que no es considera adequat que la gent faci articles sobre un mateix a la viquipedia. En general, es una mica dificil considerar objectivament si un mateix es mereix figurar en una enciclopedia ;-) El mateix criteri es aplicable a empreses, associacions, etc, tot i que suposo que aqui podem ser mes flexibles si son prou conegudes. Es tracta d'evitar que la viquipedia es converteixi en un mitja de promocio personal o de propaganda. Mira't Viquipèdia:Política i normes. Sisplau, pensa si el contingut de Natàlia Parés Vives no hauria d'anar a la teva plana d'usuari. Xevi 22:40 17 mar, 2004 (UTC)


He eliminat la referencia personal i deixat només els enllaços aquí com usuaria. No coneixia els procedimens de Viquipèdia i m'hi vaig engrescar a escriure-hi, tot d'una, en descobrir-la. Si em vaig decidir a fer una petita resenya de mi, va ser amb l'únic motiu de referenciar el contingut de les meves contribucions. Tot i que trobaria exagerat compartir presència amb ilustres dels que surten a una enciclopedia, faltaria més, la única diferencia que hi veig entre usuaris i "figures" es la cerca global. Per això crec que mentres un nom no surti a un article que el referencii, no té sentit redirigir l'entrada d'usuari a un article de l'enciclopedia. De tota manera, i en termes generals, entenc que a la gran politica i referit a les grans personalitats, son tercers els que poden possar noms i cognoms a fets i grups, però en els moviments socials no està de més servir-se una mateixa i possar aquests noms que sovint son també prou importants (i no ho dic precisament per la meva humil persona). ¿Algú podrà esborrar ara l'entrada que vaif fer i que ara està buïda? Usuari:Nataliapv 16:55 18 mar, 2004 (UTC)


Les entrades buides no creen gaire problemes, pero pots posar-la al Registre de pàgines a esborrar. La veritat es que no tenim encara uns criteris clars per decidir qui es prou important o conegut per sortir a l'enciclopedia. Suposo que ens hi haurem de posar algun dia. Xevi 18:45 18 mar, 2004 (UTC)

Recordatori de notabilitat de Col·lectiu de Transsexuals de Catalunya[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Col·lectiu de Transsexuals de Catalunya. --Pau Cabot · Discussió 16:49, 15 ago 2010 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Col·lectiu de Transsexuals de Catalunya[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Col·lectiu de Transsexuals de Catalunya», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Bestiasonica (disc.) 17:24, 20 març 2011 (CET)[respon]