Usuari Discussió:Techi2ee

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Obrint Pas[modifica]

De moment l'article només rep vandalismes d'un usuari en concret, per tal no val la pena protegir-lo. El que s'ha de fer (i això ho pots fer tu mateix) és avisar-lo que aquest comportament no és l'adequat, que si vol afegir informació ha d'ésser verificable i que s'ha de discutir a les pàgines de discussió. Si no fa cas de l'avís, aleshores se'l podrà considerar vàndal i se'l podrà blocar. Espero que et serveixi d'ajuda!--Xtv (que dius que què?) 00:23, 16 nov 2007 (CET)[respon]

Board elections 2011[modifica]

Hola Techi2ee,

S'han convocat eleccions al consell d'administració de la Wikimedia Foundation: http://meta.wikimedia.org/wiki/Board_elections/2011/en

Al teu historial veig que amb posterioritat al 1 de maig no has fet cap edició.

Per poder votar hauries de tenir fetes 20 edicions abans del 15 de maig del 2011, te'n caldrien 7. Si vols participar en aquestes eleccions encara hi ets a temps.

Salutacions.

Nota: T'envio aquest mail perquè el teu usuari no figura en la llista dels que no volen rebre correspondència electoral: http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list Si no vols rebre més informacions només cal que t'apuntis a la llista.

--Coet (disc.) 14:26, 6 maig 2011 (CEST)[respon]

Bon dia i suport a Wikimedia CAT[modifica]

Espero que em perdonis aquesta intrusió... Em dic Lluís i sóc soci de l'associació "Amical de la Viquipèdia" Amical Viquipèdia que està maldant per a ser un Chapter secció local de Wikimedia però fins ara no ho hem obtingut ja que es diu que només es poden crear chapters d'estat. Per tal de d'aconseguir el nostre reconeixement s'ha engegat una campanya de suport. Si vols donar suport, disposes de la plantilla d'usuari Wikimedia CAT que tens a la teva disposició per tal de posar-la a la teva pàgina d'usuari. Com que rebem suports globalment també pots signar al llistat de "Members and Supporters" seguint l'enllaç de la plantilla... Et necessitem, el suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies i perdona la intrusió a la teva pàgina, fins aviat, cordialment:--Lluis_tgn (disc.) 22:56, 6 ago 2011 (CEST)[respon]

Manquen referències a Jaume Creixell[modifica]

Hola Techi2ee,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a que treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Jaume Creixell. --Pau Cabot · Discussió 18:10, 1 juny 2012 (CEST)[respon]

Manquen referències a Martin Odersky[modifica]

Hola Techi2ee,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Martin Odersky. --Pau Cabot · Discussió 11:03, 12 jul 2014 (CEST)[respon]

Re: Alfons Godall[modifica]

Hola Techi2ee! Les referències han de ser fonts independents al subjecte (notícies, estudis, llibres, ...) i no els mateixos tuits. Salut! --Davidpar (disc.) 15:29, 8 gen 2016 (CET)[respon]