Usuari Discussió:Joan sense nick

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Joan sense nick! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?

--Joanot Martorell 08:19 5 set, 2005 (UTC)


Hola Joan, sembla molt lloable la teua tasca d'intentar categoritzar articles d'arquitectura. Però les normes d'estil diuen que no encetarem una nova categoria si no hi ha com a mínim 5 articles que la composen. És a dir que no té sentit fer una categoria de Llotges quan només hi ha un article en aquesta categoria, o lo mateix pels mausoleus, etc. A més a més, l'article que parla del tema ha d'estar en la mateixa categoria: ex, l'article de castells ha d'estar en la categoria de castells. Si t'interessa el tema de la categorització dóna-li un cop d'ull a l'esborrany del llibre d'estil de la categorització. Salutacions. --Makinal 06:43 8 set, 2005 (UTC)

Hola Joan. El que tu dius té sentit, no et penses que et duc la contraria símplement per que m'agrada fer-ho. A més a més, totes les decissions preses a nivell d'estil de la wikipedia són flexibles. El que passa és que fem el que fem, hem de ser consistents, és a dir, no podem adoptar el criteri que tu comentes per arquitectura, i tenir-ne un altre diferent pels articles d'economia.
Amb això estàs destapant una caixa de trons (i ja fas bé, eh?), perquè el tema de l'estil de la categorització és un aspecte que tenim al congelador des de fa molts mesos i que no s'atrevim a tocar per que hi ha opinions molt dispars en diversos aspectes. Si vols, fem un petit comité, tu, Joanot i jo, per acabar de pulir-lo, definir uns estàndarts, i seguir-los en tota la wiki. Per a informar-te, el principal escull en que no ens posem d'acord és en el tema de la categorització històrica. En el que tu comentes, fins ara ningú no s'havia queixat. Però ja et dic, si vols, treballem per convertir l'actual llibre d'estil de categoritzacions d'un esborrany a algo definitiu. --Makinal 16:39 8 set, 2005 (UTC)
Joan sense nick, t'importaria si deixem congelat uns dies lo de la categorització? És que demà me'n vaig fora per motius professionals i no podré dedicar gaire (o gens) de temps a la wikipedia. Salutacions. --Makinal 20:33 11 set, 2005 (UTC)

Constitucions_catalanes[modifica]

He proposat aquest article, el voldries valorar?--Paco 11:29, 13 des 2005 (UTC)

=Viquipedistes Catalans[modifica]

Hola. He retocat força la pàgina dels viquipedistes catalans.
Viquipèdia:Viquipedistes/Catalunya
El teu nom d’usuari, que ja estava inscrit, no l’he pogut identificar amb el de cap comarca, per la qual cosa resta a la part final de la plana, dins de l’apartat històric de “territoris” .
Si pots posa’l a la comarca que creguis que és la teva (residència, naixement...) respectant l’orde d’antiguitat.
Per comprobar-lo només has de substituïr la paraula usuari per el teu “malnom” o “àlies” al següent enllaç:

http://ca.wikipedia.org/wiki/Especial:Contributions/usuari

Ho pots fer clickant-lo i després retocant-ho a la barra d’adreces del navegador i fer enter.
Podràs anar retrocedint fins a la primera de les teves edicions/contribucions, i mirar la data de la primera d'elles, que és l'unica dada objectiva d'antiguitat (que ha estat el criteri de prelació, enlloc de l'alfabètic).
Si clickes al nom una comarca amb contingut (en blau) podràs veure que a més del “malnom” hi he posat la data de la primera contribució dels noms d'usuari que ja he traspassat, més totes le seves contribucions.
Espero que t’animi’s a inscriure’t.
Si tens qualsevol dubte m'escriu aquí Usuari Discussió:Tonipares Salutacions --Tonipares 01:01, 28 des 2005 (UTC)

Doncs no, no és Montaner, sinò Muntaner, o al menys aixó diu el seu besnet que tinc el gust de conèixer: http://www.relatsencatala.com/rec/Controller?rp_action=view_relat&rp_relat_id=102866 --Paco 23:12, 27 mar 2006 (UTC)

Doncs sí, és Montaner – segons «La Gran Enciclopèdia Catalana», la Generalitat de Catalunya [1], la UNESCO [2] i —last but not least— totes les altres Wikipedias... --Cap Quadrat [...] 16:48, 9 març 2007 (CET)[respon]

Propose modificar la política de qualificació d'articles.[modifica]

Hola! Com a viquipedista que sovint participa en la valoració de la qualitat dels articles a la nostra enciclopèdia, m'agradaria que opinares sobre una proposta que he fet per a modificar la política de valoració de la qualitat dels articles a la Viquipèdia. I, si hi tens alguna cosa per dir, comenta-ho, per favor, i així intentem fer que l'enciclopèdia puga tenir com més articles de qualitat millor, sense que això implique baixar el seu nivell. Salut! --Joanot Martorell 08:52, 3 oct 2006 (UTC) PD: Per altra banda, t'abelliria jugar a la viquiloto grossa dels 50000 articles? jeje.

Conflicte a en:wiki[modifica]

Hola Xtv! Potser t'interessi participar en aquesta discussió. em sembla increïble que l'administrador Physchim62 digui que Casaforra, Toniher i jo som els editors conflictius, i no pas Maurice27, Mountolive i Boynamedsue. --the Dúnadan 04:12, 11 jul 2007 (CEST)[respon]

Board elections 2011[modifica]

Hola Joan sense nick,

S'han convocat eleccions al consell d'administració de la Wikimedia Foundation: http://meta.wikimedia.org/wiki/Board_elections/2011/en

Al teu historial veig que amb posterioritat al 15 de març no has fet cap edició.

Per poder votar hauries de tenir fetes 20 edicions abans del 15 de maig del 2011, te'n caldrien 19. Si vols participar en aquestes eleccions encara hi ets a temps.

Salutacions.

Nota: T'envio aquest mail perquè el teu usuari no figura en la llista dels que no volen rebre correspondència electoral: http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list Si no vols rebre més informacions només cal que t'apuntis a la llista.

--Coet (disc.) 14:38, 6 maig 2011 (CEST)[respon]