Viquipèdia:Viquiconcurs/edició 5

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: VP:VC)
Drecera:
VP:VC


Cinquena edició del Viquiconcurs

La cinquena edició del viquiconcurs inclou dues categories:

  • Creació d'articles nous
  • Ampliació d'esborranys

Cal indicar en quina categoria es participa, tot i que les votacions es faran independentment d'aquest fet. Si participeu en l'ampliació d'esborranys considereu també enganxar l'enllaç permanent de l'article tal i com estava abans que el comencessiu (no és necessari que tingui la plantilla d'esborrany).

Les edicions s'hauran de fer en el període d'una setmana, tot i que es pot participar des del 21 de desembre fins el 14 de febrer de 2009.

Podeu trobar una llista dels articles participants aquí.

Com participar-hi?[modifica]

Participar-hi és molt senzill, simplement heu d'escollir un tema que us interessi i crear o modificar la pàgina. Des del moment de la creació de la pàgina fins 7 dies després el participant podrà fer totes les modificacions que vulgui a la pàgina. Un cop acabats els set dies les edicions que faci no entraran al Viquiconcurs.

Un cop hàgiu creat l'article afegiu el codi {{Viquiconcurs|~~~~}}, per marcar-lo com a vostre. A partir de llavors tindreu una setmana per modificar-lo, per controlar que ningú més el modifiqui durant el transcurs d'aquests dies tan sols cal que el poseu a la vostra "llista de seguiment" i així podreu controlar-ne les edicions. El concurs finalitzarà el 14 de febrer de 2008, per tant, totes les participacions a partir del 7 de febrer tindran com a data límit el 14.

Podeu participar amb el nombre d'articles que vulgueu, però, això sí, no n'agafeu més dels que realment podreu treballar. Aquí compta la qualitat, no la quantitat. El concurs és individual com en les edicions 3 i 4 i a diferència de l'edició 2.

Finalment es valorarà com estava l'article un cop acabada la setmana del concurs, gràcies a l'historial.

El Jurat[modifica]

En aquest Viquiconcurs no hi haurà jurat, sinó que seran els mateixos participants que valoraran els articles creats a partir del 15 de febrer de 2009.

La votació consistirà en el següent: cada participant, independentment de amb quants articles ha col·laborat tindrà 10 vots. Aquests els podrà assignar als deu articles que li hagin agradat més de manera decreixent, per tant a l'article que més li hagi agradat li donarà el primer vot que val 10 punts, al segon article li donarà 9 punts, al tercer 8 i així successivament. Al final es farà la suma de tots els punts que ha rebut cada article, i el que més punts tingui serà el guanyador, en cas d'empat hi haurà dos guanyadors empatats. El període de votació serà fins l'1 de març.

Premis[modifica]

Com a premi es dissenyarà una caixa d'usuari especial, de forma similar a les de la edició 3, a més de l'orgull de saber que s'ha guanyat la cinquena edició del Viquiconcurs, i per la resta de participants, una caixa de participació.

Participants[modifica]

Inscriviu-vos ací els articles i els usuaris participants al concurs. Quan hàgiu acabat l'article o s'hagi acabat el termini retireu la plantilla del Viquiconcurs de l'article i marqueu-lo a la llista en negreta.

Ampliacions[modifica]

Articles nous[modifica]

Sense article[modifica]

Participants que encara no han decidit amb quin article coŀlaboraran.
  • --Manaies (discussió) 2:25, 22 des 2008 (CET) Encara que no he decidit quin article fer que pugui aspirar a alguna cosa.

Votacions[modifica]

Palmarès[modifica]