Viquipèdia:Asian Month/2023

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Mes de l'Àsia a la Viquipèdia
Mes de l'Àsia a la Viquipèdia

Concurs finalitzat! Moltes gràcies a tots els participants!


El Mes de l'Àsia a la Viquipèdia (també Asian Month en altres versions idiomàtiques) és un concurs en línia amb la intenció de millorar el coneixement de la cultura asiàtica a la Viquipèdia. Durant el mes de novembre de 2023, s'intentarà millorar la quantitat i la qualitat dels articles de temes relacionats amb l'Àsia en català.

Com d'habitud, els participants amb més articles creats, tindran l’honor de ser nomenats ambaixadors asiàtics de la Viquipèdia. Recordem que actualment aquest càrrec honorífic l'ostenta l'usuari KajenCAT.

Quin és el reglament?

En poques paraules: articles nous, sobre Àsia, mínim 3.000 octets i 300 paraules, creats el novembre de 2023, i que no siguin una llista.

  • Només puntuen les pàgines de nova creació entre el 1r de novembre a les 00:01h i el 30 de novembre a les 23:59h (UTC).
  • L'article ha de tenir una extensió mínima de 3.000 octets (comprovable a la pestanya de l'historial) i de 300 paraules d'extensió.
  • L'article ha de complir els criteris de notabilitat i admissibilitat.
  • L'article ha de tenir referències al llarg del contingut i emprar fonts fiables.
  • L'article no ha de ser una mera traducció automàtica, ha de tenir un estil de llenguatge decent en català.
  • No ha de tenir problemes de contingut o d'estructura (sense etiquetes com ara {{esborrany}}, {{neutralitat}}, {{incomplet}}…).
  • L'article no pot ser una llista.
  • L'article és sobre l'Àsia.

Com puc participar-hi?

Us podeu apuntar al concurs a través del botó blau de més amunt. L'únic requisit és disposar d'un compte d'usuari, vàlid per a tots els projectes Wikimedia. Si no en teniu, us en podeu crear un gratuïtament clicant aquí.

El registre us portarà a una eina anomenada Fountain, que és l'emprada a nivell internacional per fer el seguiment del concurs i que requereix que afegiu manualment els articles que presenteu a concurs (mitjançant el botó «afegir entrades a la meva puntuació»). No obstant això, i per facilitar el recull de dades (especialment el número d'octets aportats) us demanem que inclogueu l'etiqueta #AsianMonth al resum d'edició quan deseu les vostres aportacions.

Enllaços útils[modifica]

En color: mapa dels territoris asiàtics que entren al concurs.

Proposta d'articles[modifica]

Sector verd[modifica]

Palestina

Sector lila[modifica]

Sector ocre[modifica]

Participants[modifica]

Opcional: Si a banda d'utilitzar Fountain voleu deixar constància de la vostra participació al concurs, inscriviu-vos a la següent llista:

Classificació provisional[modifica]

Moltes gràcies per la vostra participació! La classificació provisional quedaria tal com la taula mostra. Preguem una mica de paciència, ja que el jurat encarà farà un recompte i verificarà Fountain durant els pròxims dies. A mitjans de desembre us tornarem a contactar i quedarà confirmada la classificació final. Gràcies de nou :-)

Classificació Usuari Articles/Punts* Reconeixements
1 Rocafera 55 Ambaixador asiàtic honorífic 2023/24
2 Quelcom 50 Segon classificat / Or
3 Mbosch 38 Tercer classificat / Or
4 AlbertRA 34 Or
5 KajenCAT 25 Plata
6 Guixacantijoch 22 Plata
7 Ivan Avz F 15 Bronze
8 Jaumellecha 14 Bronze
9 F3RaN 12 Bronze
10 Ignasi masip 11 Bronze
11 Brunnaiz 6 Bronze
12 TaronjaSatsuma 5 Bronze
13 Ferinancat 4 Bronze
14 Darth vader 92 4 Bronze
15 Pau Colominas 2
16 VerusPhoebusApollo 2
17 Medol 1
18 Cataleirxs 1
19 Jove 1
20 Sorenike 1

Edicions anteriors[modifica]