Viquipèdia:Avaluació d'articles/Eleccions presidencials dels Estats Units de 2016

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Eleccions presidencials dels Estats Units de 2016[modifica]

Eleccions presidencials dels Estats Units de 2016 (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)

L'he traduït parcialment de la versió anglesa, a partir del que ja havia escrit l'usuari @Missngno. Malgrat ser conscient que encara em falta introduir-hi unes quantes referències, el presento a avaluació per començar a rebre comentaris mentre acabo de preparar-lo per la votació. Crec que pel tema de l'extensió no hi hauria d'haver cap problema ja que té gairebé 150.000 octets (que espero ampliar afegint-hi alguna secció més aquests últimes dies). Tanmateix sóc conscient que segurament hauré de crear alguns articles en vermell i acabar de polir el text. Resto a l'espera de rebre els vostres comentaris. --Arnaurs (disc.) 23:15, 25 abr 2020 (CEST)

Bon dia.
  • D'acord amb el llibre d'estil, recomanaria fer ús de les cometes baixes en lloc de les altes. Per altra banda, «Make America Great Again» surt en alguns llocs amb cometes i en alguns llocs sense.
  • Una vegada explicada la 22a esmena en relació a Barack Obama, no veig gaire l'interès d'especificar que «També no es pogueren presentar a president George W. Bush i Bill Clinton, que ja havien servit dos mandats. Encara que no es presentaren, George H. W. Bush i Jimmy Carter, amb un sol mandat, s'hi haurien pogut presentar».
  • Hi afegiria una secció sobre les reaccions a la victòria «sorpresa» de Trump, tant als EUA com arreu del món.—Leptictidium (digui) 13:01, 24 juny 2020 (CEST)
Gràcies pels comentaris @Leptictidium:. He arreglat el que deies als dos primers comentaris. Pel que fa al tercer, ara en faré l'apartat. --Arnaurs (disc.) 18:44, 24 juny 2020 (CEST)