Viquipèdia:Avaluació d'articles/Història del ferrocarril a Catalunya

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Història del ferrocarril a Catalunya[modifica]

Aquest article forma part d'una sèrie d'articles sobre el paper que han jugat a Catalunya els 300 anys d'intents de dominació espanyola:

En curs:

La idea es que tinguin una introducció i una sèrie de fets, referències i enllaços que l'avalin, i que pugui servir de base per que tothom pugui afegir i completar dades o ampliar amb nous camps en els que aquests anys han determinat la història del país. Demano l'avaluació per que l'article sigui més objectiu i de més qualitat.--Paco 02:41, 22 des 2005 (UTC)

Trobo imprescindible l'introducció d'un apartat ben ampli o fins i tot un article nou referit als problemes que ha estat ocasionant l'arribada del TAV a l'àrea metropolitana de Barcelona (retards de RENFE, esquerdes en cases, oposició veinal, etc). Jo ja vaig fixar una cronologia de les avaries que van precedir al destituiment de l'antic director de Renfe a Catalunya: Josep Manau i Fuster. També pots donar un cop d'ull a aquesta biografia: Jordi Prat i Soler.--Jove (discussió) 22:40, 19 març 2007 (CET)[respon]