Viquipèdia:Avaluació d'articles/John R.R. Tolkien

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search

John R.R. Tolkien[modifica]

John R.R. Tolkien (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre) Article traduït de la wiki anglesa, on és article de qualitat. Estic acabant de retocar l'ortografia, però m'agradaria que hi féssiu un cop d'ull ja per anar valorant. Agrairia em recomanéssiu pàgines d'avaluació automàtica d'ortografia perquè és molt llarg i molt pesat anar paràgraf per paràgraf. Gràcies! --Gerhidt (disc.) 17:30, 3 gen 2018 (CET)

Hola Gerhidt! Un article impressionant que seria gran mereixedor de AdQ i més tenint tants articles que pengen d'aquest autor en la nostra wiki. No l'he repassat personalment encara però fent una mica de scroll he vist que alguna referència encara no està creada o fins i tot algunes plantilles de manteniment de enwiki, així com alguna referència per formatar encara. Salutacions--Manlleus (disc.) 00:20, 9 gen 2018 (CET)
Bon dia Manlleus; aquest tema és el que domino menys. Intentaré corregir totes les referències. Em pots posar un exemple de com formatar les referències que no ho estan, per revisar-les totes? Gràcies!! --Gerhidt (disc.) 10:29, 9 gen 2018 (CET)
Bones. Dic formatar és utilitzar les plantilles de ref-web o d'altres i completar-les amb informació, per exemple a [1] hi falta info sobre data, llengua, nom del lloc web o editor, autor/s, etc, també afegiria llengua ja que la majoria són d'altres llengues, revisa les referències en general si falten dades d'aquest tipus. Hi ha també la crida a plantilla:cite magazine, jo crec que podem utilitzar plantilla:ref-publicació en el seu lloc. També veig que aniria bé separar en subseccions les referències web de les que venen d'obres publicades no digitals, com vaig fer en l'article Lluna.--Manlleus (disc.) 11:45, 10 gen 2018 (CET)
Hola; aniré fent les millores que proposes. Moltes gràcies! En relació a la separació que comentes entre obres no digitals i digitals, de moment jo ho deixaria així, ja que segueix el mateix patró que l'article en anglès i és més fàcil comprar les dues versions (en cas de canvis i nova informació). --Gerhidt (disc.) 12:33, 10 gen 2018 (CET)
Realment és molt fàcil fer-ho substituint <ref group="web">referencia web</ref> o <ref group="obra">referencia bibliografica</ref> i ajuda a tenir-ho ordenat i permetre la seva comprovació i accés ràpidament. Però és un canvi en part estètic, depèn dels contribuïdors de l'article però recomano no fer sempre igual o calcs de enwiki, també tenen mancances fins i tot AdQ. --Manlleus (disc.) 22:20, 10 gen 2018 (CET)
Ho miraré, em sembla una bona idea. Moltes gràcies! --Gerhidt (disc.) 16:09, 12 gen 2018 (CET)
EDIT: Al final no ho faré; no m'agrada la frase "web x" al text. Crec que ocupa massa. --Gerhidt (disc.) 23:53, 14 gen 2018 (CET)