Viquipèdia:Avaluació d'articles/Leila Khaled

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Leila Khaled[modifica]

Leila Khaled (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre) Després d'un elaborat treball de recerca durant el 2017 sobre la biografia de l'activista, poso punt final de a les aportacions un any després. En aquest moments es la versió més eleborada de la Wikipedia sobre aquesta dona, cèlebre internacionalment, icona de l'activisme polític als anys 1970. --Jove (disc.) 15:31, 17 oct 2018 (CEST)

Hola @Jove: boníssima feina! A mi l'article em suggereix poques millores; la més important és que penso que la secció de biografia, segrestos d'avions i altres activitats no acaba de tenir una estructura del tot organitzada, ja que ara per ara sembla que la biografia queda tallada el 1969 quan s'integra al FPAP. Al meu criteri, tant els segrestos d'avions com les altres activitats es podrien estructurar en subapartats de la biografia de manera que es continua amb una línia del temps fins als nostres dies. Potser per simplificar les subseccions, els dos segrestos poden anar en un sol subtítol. Amb això, jo crec que passat un mes es podria presentar ja a votació, tot i que crec que és més raonable votar-lo com a article bo en tant que és una persona viva i qualsevol nou esdeveniment podria deixar l'article obsolet. Salut! Xavier Dengra (MISSATGES) 22:42, 23 oct 2018 (CEST)
Moltes gràcies @Xavier Dengra:. He incorporat la proposta de canvi de l'estructura de l'article. La veritat és que té més sentit com proposes. D'altra banda, constatar que hi ha persones vives amb AdQ. Només ho dic perquè no sigui una línia vermella per descartar d'entrada l'article en el moment de la votació. Gràcies per l'atenció. Seguiré millorant l'article omplint de contingut els enllaços vermells. --Jove (disc.) 12:50, 24 oct 2018 (CEST)
Hola @Jove: et felicito per l'article i t'agraeixo especialment per ser una biografia d'una dona indispensable. Tanmateix hi ha uns fragments que no acabo d'entendreː
  1. Segons algunes fonts, la direcció del FPAP pesà que Yitshaq Rabbín, ... què vol dir pesà?
  2. ... s'apartà els 116 passatgers que conformaven la tripulació de la nau, i es feu esclatar la part frontal de l'avió,... a qui no queda clar qui els va fer apartar.
  3. En l'apartat de la seva presència a terres catalanes dius que cap de les 3 vegades va poder venir, però en canvi sí que sembla que va anar a Valènciaː Concretament, realitzà xerrades a la Universitat d'Alacant (30 de març) i al barri de Velluters de la ciutat de València (1 d'abril).Tiputini (disc.) 14:17, 27 oct 2018 (CEST)
Hola @Tiputini:, disculpa pel retard i gràcies per les felicitacions. Ara he pogut afegir alguna informació més (ja supera els 40K) i també he aconseguit que m'alliberin una imatge de la xerrada de Barcelona del 2017. Passo a resoldre els dubtes, que ja he esmenat:
  1. És un error tipogràfic, on posa "pesà" ha d'anar "pensà"
  2. He aclarit amb més èmfasi com foren els segrestadors qui mogueren els hostatges i feren esclatar la part frontal de l'avió.
  3. Absolutament d'acord. Aquesta secció la vaig redactar abans que se celebrés la xerrada a Alacant-Valencia al març-abril 2015 i per tant no estava actualitzada. Moltes gràcies per pensar-hi!--Jove (disc.) 16:16, 8 nov 2018 (CET)
Molt bona feina @Jove: jo crec que el pots passar a votació! Xavier Dengra (MISSATGES) 00:39, 5 des 2018 (CET)
Bon dia @Xavier Dengra:. Paradoxalment he trobat noves fonts amb nova informació durant el període d'avaluació. Davant del dubte de retirar-lo o no provisionalment, he optat per anar actualitzant-lo durant l'avaluació. M'agradaria demanar esperar fins a principis de gener ja que estic en constant ampliació i creació d'articles vinculats que estan en vermell. Penso que així es podrà presentar de la millor forma per a ser distingit. Aviso també a @Tiputini:. Moltes gràcies.--Jove (disc.) 11:15, 5 des 2018 (CET)
@Jove: Missatge rebut, l'article està quedant molt bé.

@Xavier Dengra: i @Tiputini:: l'article ha passat a fase de votació com a article de qualitat. Si teniu una estona i podeu dir la vostra, us ho agrairia. Gràcies --Jove (disc.) 13:36, 30 març 2019 (CET)