Viquipèdia:Avaluació d'articles/Llista de roques metamòrfiques

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search

Llista de roques metamòrfiques[modifica]

Llista de roques metamòrfiques (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre) Llista de roques metamòrfiques article "germà" de la llista de roques ígnies i la llista de roques sedimentàries (ambdues en votació).--Darth (disc.) 21:37, 1 nov 2017 (CET)

Bones. Després d'una lectura exhaustiva t'he de dir que:
  • La última frase del primer paragraf no s'enten massa. M'explico. Perdona'm si dic cap bestiesa. Parles de que les roques reben el seu nom segons diversos mètodes, però a continuació enumeres els tipus de noms. Crec que haruies de replantejar aquesta part de la redacció.
  • Hauries de revisar la descripció de l'Eclogita dius: "Les eclogites no contenen mai plagiòclasi i el quars, el rútil i la cianita són components habituals." Crec que es podria dir d'una altra manera menys "forçada".
  • Hi ha molts enllaços sense article. Sóc conscient, perquè ho he patit, que és una feinada

Malgrat tot, has fet una bona feina, però cal polir-la perquè sigui de qualitat.Sng (disc.) 20:50, 26 nov 2017 (CET)

Hola @Sng:! Moltes gràcies per les teves observacions! He retocat l'escrit de l'eclogita i també el paràgraf que no s'entenia, crec que ara s'entén millor. Sóc conscient que manquen molts enllaços, tant en aquest article com a la llista de roques sedimentàries (i en la d'ígnies menys perquè els he anat fent). Aquests articles s'emmarquen en un intent d'augmentar i millorar articles de petrologia i per tant és un objectiu anar fent els articles de les diferents roques. Gràcies altre cop!--Darth (disc.) 17:16, 12 gen 2018 (CET)

Hola de nou @Darth vader 92:,

Ara s'entén molt millor. Com a mínim els que no hi entenem, ja ens podem fer una idea més clara. Per mi està prou bé per passar a la fase de votació. Respecte al tema dels enllaços, sóc conscient que això és una feina a més llarg termini que no es fa d'avui per demà. Jo ho deia perquè a mi m'ho han demanat en alguna ocasió en algun article, tot i que no se si realment era un requeriment perquè un article sigui ADQ o és simplement quelcom desitjable. Per mi no cal, però si les normes ho diuen, haurà de ser així. Potser algú que en sàpiga més de normativa ho podria aclarir. En qualsevol cas, bona feina. Sng (disc.) 12:02, 13 gen 2018 (CET)

Gràcies @Sng:! El tema dels enllaços crec que no és obligatori, tot i que sí recomanable. Malgrat que sempre intento que els articles apssin a votació sense enllaços vermells, amb aquests de les llistes ho veig una mica complicat. Però s'aniran fent enllaços mica en mica.--Darth (disc.) 13:03, 13 gen 2018 (CET)

Hola! Deixo el mateix comentari que a la discussió de la proposta d'AdQ de la llista de roques ígnies. Salut! Xavier Dengra (MISSATGES) 13:34, 9 març 2018 (CET)

Fet Fet!--Darth (disc.) 21:14, 10 maig 2018 (CEST)