Viquipèdia Discussió:Canvi de nom d'usuari/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Keko_dc

L'usuari Keko_dc és el mateix que l'usuari KekoDActyluS. L'únic que cal fer és traslladar el contingut de Keko_dc a KekoDActyluS, esborrar keko_dc i després fer el canvi. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 21:55, 28 oct 2006 (CEST)

Mètode (no oficial) per a reanomenar un usuari a un compte ja existent

Passa sovint que un usuari que vol canviar el seu nom d'usuari crea el compte del nou nom que vol tenir pensant que així el tindrà reservat quan al contrari això és justament el que li impedirà de fer-ho correctament. El mètode (no oficial) per a canviar el nom d'un usuari que es diu «Nomlleig» al nou compte «Nombonic» que ja ha creat i que posseeix és:

  1. Entrar amb el compte «Nombonic» i demanar que sigui reanomenat a un nom no relacionat, per exemple a «Nombonic-compte antic». Si l'usuari «Nombonic» té poques edicions caldrà aŀlegar al buròcrata que volem fer aquesta carambola.
  2. Després que s'hagi aprovat i s'hagi dut a terme, cal reanomenar les eventuals pàgines de discussió o d'usuari.
  3. Entrar amb el compte «Nomlleig» i demanar que, ara sí, sigui reanomenat a «Nombonic». El buròcrata hauria d'informar que és un compte antigament usat per l'actual usuari «Nombonic-compte antic» supeditant la decisió de fer el canvi a l'autorització d'aquest usuari.
  4. Tornar a entrar ara com a «Nombonic-compte antic» i dir que hi estem d'acord. El buròcrata farà el canvi desitjat de «Nomlleig» a «Nombonic».
  5. Finalment fer els reanomenaments per a reunir les pàgines d'usuari mantenint les redireccions perquè funcionin les signatures antigues. Potser caldrà demanar ajut a VP:PA per a fer alguna fusió d'historials.

--SMP​·d​·+ 22:22, 21 maig 2007 (CEST)

Més informació a en:Wikipedia:Changing username/Usurpations. --VRiullop (parlem-ne) 22:57, 21 maig 2007 (CEST)

Instruccions punt 4

Si sou un usuari administrador, feu-ho constar en la petició.. Per què? crec que el programa conserva els permisos intactes (en Dúnadan va mantenir la categoria de sysop, em sembla). Si més no, en cas que no fos així, també caldria que els bots ho fessin constar i avisar que un buròcrata no es pot reanomenar a ell mateix perquè perdria els permisos.--Iradigalesc (discussions) 02:09, 27 maig 2007 (CEST)

Dubte

Quan es fa efectiu el canvi de nom des de la Viquipèdia en català, es fa automàticament per a totes les viquis on hi hagi aquest mateix usuari o s'ha de demanar a cada una de les viquis on estigui present aquest usuari? Gràcies. --Vinals (disc.) 12:25, 10 març 2013 (CET)

Copio de l'apartat d'instruccions: "En aquesta pàgina només es poden demanar canvis en la Viquipèdia en català. Per demanar-ho en altres projectes vegeu m:Index of pages where renaming can be requested." Pots veure l'estat del teu compte global a Especial:CentralAuth/Vinals. En realitat només cal que ho demanis allà on creguis que fa falta. --V.Riullop (parlem-ne) 22:25, 10 març 2013 (CET)
Gràcies. --Vinals (disc.) 10:27, 11 març 2013 (CET)

Reanomenar a Meta

Vegeu Viquipèdia:La taverna/Novetats/Arxius/2013/05#.5Ben.5D_Change to wiki account system and account renaming. Pau Cabot · Discussió 14:11, 13 ago 2013 (CEST)