Viquipèdia Discussió:Enllaços entre viquipèdies/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Etiqueta d'article destacat

Tinc una pregunta, els bots també afageixen l'etqueta d'article destacat si la posem a la versió anglesa, o per articles destacats s'ha d'anar canviant llengua per llengua??--Ssola (discussió) 21:08, 28 oct 2008 (CET)

Catalanitzar interwiki?

Crec que es podria "estandaritzar" interwiki cap a interviqui, ja que wiki (del hawaià) s'ha adaptat a Wikipedia (anglès) a Viquipèdia (català) i s'usa el terme projectes viqui (relativament freqüent). Així doncs, els interwikis (anglès) s'hauria d'anomenar interviqui en català. Algú podria passar-hi un bot per a corregir-ho? --Bestiasonica (discussió) 11:47, 15 des 2008 (CET)

Actualització: Wikidata

La informació està una mica obsoleta. Faig cinc cèntims, a l'espera que algú amb més traça redacti correctament el text mantenint la informació que encara sigui vigent, esborrant la que no i explicant-ho millor que jo.

Hi ha dues vies senzilles per a afegir un 'article a Wikidata, fent que enllaci amb la resta d'articles d'altres wikis:

  • Si ja tenim obert el mateix article en un altre idioma és més pràctic clicar (a la catalana) allà on diu "En altres llengües. Afegeix enllaços" (columna de l'esquerra) i ens demana el codi de llengua (fr, en, etc) i el nom de l'article en aquell idoma (copiem i enganxem).
  • Sinó, des de l'article en l'altre idioma cliquem "Languages. Edit links" a la columna d'interwikis (columna de l'esquerra) i ens durà a la pàgina de Wikidata, on hi afegirem el codi d'idioma (ca) i el nom de l'article que hem creat.

Espero que l'explicació resulti útil i sigui clara. :-) --Judesba (digues...) 23:33, 3 des 2013 (CET)

Intento modificar-ho per adaptar-ho, agrairia revisió :P --Jey (disc.) 19:02, 27 oct 2014 (CET)