Viquipèdia Discussió:Etiquetes

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Lluis tgn (discussiócontribucions)

Jo no aconsegueixo visualitzar res, he editat el meu global.js però després de fer 'Connect to server' i autoritzar l'OAuth no es visualitza res, només segueix el mateix botó de 'Connect to server' a través del qual no es pot activar res. Javascripts activats també. Volia passar per aquí abans de fer un 'issue' al github. Gràcies.

Townie (discussiócontribucions)

Em passa el mateix, però ho puc fer sense cap problema des de l'anglesa.

Gerardduenas (discussiócontribucions)

No podeu connectar-vos al servidor? Teòricament s'hauria d'obrir una finestra emergent amb una confirmació OAuth i després desapareixer el botó connect to the server.

Si el problema és que no veieu res (tampoc el botó connect to the server) és normal. No hi ha res activat encara pq s'ha de completar Viquipèdia:Etiquetes/Edit types/Taxonomy amb els resums d'edició més comuns per cada tipus d'edició (si voleu ajudar endavant, jo no he tingut temps de fer-ho).

Lluis tgn (discussiócontribucions)

Ah val val, bo saber-ho. Podríem posar algun espai on posi 'tasques actual' o similar on estigui mínimament llistat les feines en les que s'està treballant en aquest moment. Potser a la mateixa pàgina inicial o a 'participants'.

Townie (discussiócontribucions)

Crec que tots dos ens hem connectat però la cosa és que no hi ha res. Moltes gràcies @Gerardduenas!

Lluis tgn (discussiócontribucions)

Actualització: després de donar-li a 'Connect to server' la finestra emergent que surt està en blanc i al cap d'uns segons es tanca. Algú més?

Resposta a «Problemes tècnics»
Cap més tema anterior