Viquipèdia Discussió:Observatori del vandalisme/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No estic d'acord amb el següent avís:

Plantilla:Avís de croada vandàlica
Usuari Pàgines Motiu Exemple Observacions Mesures Observador

Per a mi és una diferència de criteris i de punts de vista. Mai la discrepància ha de considerar-se com a vandalisme. De moment ho he tret de la llista. Per cert, va ser Danysoriano qui va fer tot l'article del GAV, i no estava gaire malament tampoc com ho va fer ell. --Joanot Martorell 07:24, 14 des 2005 (UTC)

Ja... però fixa't en les seves contribucions... crec que és un vandalisme la guerra d'edicions. Però bé, ja és igual perquè ja fa 1 setmana que no està ;) - Usuari:Raul-Reus
Proposo una categoria especial per a posar a les pàgines d'usuari dels vàndals que vandaliten freqüentment. Així, si es veu que un usuari vandalitza molt, altres usuaris poden posar-lo dins una hipotètica Categoria:Vàndals reincidents, i visualitzant aquesta categoria, els administradors podrien anar més ràpid a l'hora de bloquejar-los, perquè estarien tots agrupats. --Leptictidium 14:03, 9 feb 2006 (UTC)
Normalment són IP anònimes i l'avís només valdria mentre no es desconnecti. --VRiullop (parlem-ne) 17:44, 9 feb 2006 (UTC)
No per avisar-los, sinó per blocar-los.--Leptictidium 19:24, 9 feb 2006 (UTC)

Pàgina obsoleta

Antecedents: Viquipèdia:La_taverna/Propostes/Arxius/2011/05#Observatori_del_vandalisme

Aquesta pàgina és obsoleta i no es fa servir. Proposo marcar-la amb:

{{avís|Aquesta pàgina és obsoleta i es manté com a històric. Si necessiteu la intervenció d'un administrador per un cas de vandalisme, feu servir Viquipèdia:Petició als administradors}} {{Arxivada}}

--Pere prlpz (disc.) 16:57, 11 abr 2012 (CEST)

D'acord. --Davidpar (disc.) 20:07, 29 gen 2014 (CET)