Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Color dels ulls

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Diuen que els ulls són part de la seducció de qualsevol humà. Si he donat el meu vot AdQ és perquè mai s'em hagués passat pel cap un article d'aquesta mena. Felicitats a qui el va començar i als que l'han seguit. Crec que temes com aquest obren el punt de mira (força tacat i sorrut) de la pròpia Wiquipèdia. --Josep Xicota (disc.) 13:57, 29 abr 2011 (CEST)

Secció Curiositats

crec que la recentment afegida secció de "Curiositats" hauria de ser referenciada o eliminada (cal evitar les dades anecdòtiques, etc).--Arnaugir 15:18, 29 abr 2011 (CEST)

Completament d'acord, si en uns dies no es posa referència, s'elimina i llestos.--Mbosch (会話) 15:38, 30 abr 2011 (CEST)

Compte amb les referències

Les referències que dius que estan en anglès, haurien de portar el títol en anglès (o si de cas, en català), no en castellà. --Davidpar (disc.) 13:42, 7 maig 2011 (CEST)

Ja s'han fet millores. Hi havia detalls per polir i un cert garbuix en les referències. Amb una bona repassada sortiren més detalls però em sembla bé com a bo.--Peer (disc.) 19:10, 14 maig 2011 (CEST)

Moltes gràcies per editar les referències, demà mateix ho anava a fer ja que només em queden dos examen i són demà al matí. ^^ Per cert, he eliminat l'apartat de curiositats ja que no hi havia cap referència.--Mbosch (会話) 19:08, 15 maig 2011 (CEST)