Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Hugo Claus

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

#Opino que convindria millorar la titulació de les etapes de la biografia. Està molt bé posar-hi anys entre parèntesi, però cada subcapítol de la biografia hauria de tenir un titolet descriptiu per a no haver-lo de llegir per a saber de què va.

  1. Es podria incloure alguna imatge més, n'hi ha diverses a commons.

Medol (disc.) 09:52, 3 maig 2014 (CEST)
@Flamenc: Bona feina! En general bona feina, tot i exceptuant lo que ha trobat el company més amunt. Però he vist en la introducció que aquest personatge simpatitzava amb els nazis segons altres flamencs, sense referències per demostrar-ho, no vull dir exactament si simpatitzava o no, sinó qui acusava que ho feia. Salutacions--Manlleus (disc.) 17:01, 3 maig 2014 (CEST)

---@Medol:, @Manlleus:: Dos del seus biògrafs (Georges Wildemeersch i Kevin Absillis) mencionen aquest fet de joventud, que l'escriptor el mateix mai no va amagar en arribar a l'edat de la raó (ans al contrari de molt col·laboracionistes flamencs que a la fi de la guerra van esdevenir de manera miraculosa resistents i democrates de tota la vida). He afegit unes referències. Em trobo al dil·lema entre l'enciclopedista, que vol un article concís, i el monografista (que no sóc). De les fotos a commons, n'he afegit una, l'única que em sembla més o menys pertinent. Dels cinc fitxers disponibles, n'he utilitzat tres. He escrit als hereus de l'escriptor per tal d'obtenir més fotos sense resultat, però ara mateix, a commons hi ha molt poc de material d'utilitzable.
He canviat els títols, com demanat.--Flamenc (disc.) 20:41, 4 maig 2014 (CEST)

@Flamenc: Bona feina! He vist les referències, moltes gràcies. No cal ser superconcís amb els articles, si és possible, només referenciar el text, que veig que aquí es compleix. Un gran article! Salutacions.--Manlleus (disc.) 21:44, 4 maig 2014 (CEST)