Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Parlament Europeu

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Em preocupa l'estabilitat de l'article. Jo crec que pot rebre la distinció sempre i quan hi hagi el compromís que després de les eleccions s'actualitzarà.--KRLS , (disc.) 13:42, 8 maig 2014 (CEST)

Jo entenc que si no s'actualitza sempre se li pot discutir i treure la distinció. Però em sembla que en aquest moment se la mereix.--Medol (disc.) 09:17, 9 maig 2014 (CEST)
No et preocupis, @KRLS:, el vaig actualitzant tant abans com després de les eleccions.– Leptictidium (digui, digui) 11:40, 9 maig 2014 (CEST)

Referències

El problema d'articles de qualitat traduïts d'altres viquipèdies és l'absència de referències catalanes. Sovint hi ha una pletòria de referències catalanes, que s'obliden, i l'article dona la impressió com si no s'hauria parlat mai del subjecte en publicacions catalanes. El que és un error. En vol com a prova l'absència de la referència cap a l'Enciclopèdia Catalana, que he afegit ara mateix. Només avui, al Punt Avui hi havia 6 pàgines sobre aquest parlament. --Flamenc (disc.) 22:10, 8 maig 2014 (CEST)

Hola, @Flamenc:. No veig que això sigui un problema. L'objectiu d'una referència no és que estigui en català, anglès, kazakh o taïno, sinó que recolzi l'afirmació que es fa en el text.– Leptictidium (digui, digui) 18:55, 11 maig 2014 (CEST)