Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Tau de la Balena

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Trobo que l'apartat nom té masses enllaços en vermell. Des del meu punt de vista, caldria treure'n algun o crear els articles pertinents. Tota la resta molt bé, bona feina! --gerardduenasparlem-ne 21:22, 29 maig 2014 (CEST)

Merci per comentar. Intentaré posar-hi remei al que dius.--Manlleus (disc.) 16:23, 30 maig 2014 (CEST)
Evidentment, em semblaria molt millor crear els articles pertinents que simplement treure els enllaços. Quan l'article estava en avaluació, vaig estar mirant-me quins enllaços vermells podria crear amb el bot traductor, però els articles o no hi eren en castellà o no eren gaire bons.– Leptictidium (digui, digui) 09:48, 1 juny 2014 (CEST)
Sabeu que faria tots els articles vermells, n'he fet uns quants, però no trobo lògic fer-los tots, sol en tot cas no, sinó hi ha un mètode més automàtic, fer tots els articles sobre planetes, estrelles i asteroides en articles de qualitat d'astronomia és una feina titànica. Com a mínim o he 'enblavit' una mica.--Manlleus (disc.) 19:40, 8 juny 2014 (CEST)
És clar que no cal fer-los tots! Jo només ho deia per millorar-ho una mica i, encara que no n'haguessis fet cap el continuaria considerant de qualitat. Molt bona feina i endavant! --gerardduenasparlem-ne 01:27, 9 juny 2014 (CEST)

Indicació de llengua

Penso que convindria posar a les seccions "Referències", "Bibliografia" i "Enllaços externs" la llengua de cada una de les aportacions si aquestes no són en català.--Jove (disc.) 17:26, 6 juny 2014 (CEST) Fet Fet! --Manlleus (disc.) 11:51, 7 juny 2014 (CEST)