Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/William-Adolphe Bouguereau

< Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article
De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search

== Bibliografia ==

He fet algunes millores bibliogràfiques, però encara se'n podrien fer més. Em refereixo a utilitzar la plantilla sfn per poder veure el títol del llibre clicant. Si no, queden coses tipus "Sánchez, 20" sense cap enllaç i no saps de quin llibre es tracta fins que no et llegeixes totes les referències per a trobar qui és en Sánchez i de quin llibre és la pàgina 20. Encara es podria fer de més llibres, però almenys els més utilitzats ja estan bé ara.--Medol (disc.) 19:22, 29 set 2014 (CEST) Tota la resta està superbé.--Medol (disc.) 19:27, 29 set 2014 (CEST)

Ei, gràcies, Medol. La veritat, mai no faig servir la {{sfn}}, i potser ho hauria de fer!.--Carles (enraonem) 22:59, 29 set 2014 (CEST)
Hola CarlesMartin veig que ja tens 8 vots positius i et dono l'enhorabona! De totes maneres això que comentava Medol és molt important i crec que hauria de ser criteri necessari per un AQ. Revisa-ho siusplau ni que sigui a posteriori. Gràcies! --Jey (disc.) 00:06, 10 oct 2014 (CEST)
Hola, Jey, gràcies pel comentari. Diria que totes les referències als llibres de la bibliografia ja duen la {{sfn}}, gràcies principalment a en Medol. No sé ben bé què més caldria fer (no tinc experiència amb aquesta plantilla, i realment no sé ben bé què vols dir). Actualment totes les referències a la bibliografia tenen la plantilla sfn. Les altres referències són a webs, o a llibres que només es mencionen un o dos cops i que no estan posats com a bibliografia.--Carles (enraonem) 00:20, 10 oct 2014 (CEST)
Bé, personalment acostumo a posar tots els llibres que es referencien dins la bibliografia i sempre utilitzo sfn per llibres (no per webs i altres). Però potser soc una mica exagerat :P L'expert en això és n'Amadalvarez. Salut! --Jey (disc.) 00:26, 10 oct 2014 (CEST)
@Jey, CarlesMartin:, per al·lusions. Jo acostumo a fer servir la {{sfn}} sempre que una referència surt citada més d'un cop. Poso la referència a Biblio, si és llibre, publicació o una web oficial, i a Enllaços externs para la resta de casos (recordeu que la SFN funciona igual amb {{ref-web}}, {{ref-web}} i {{ref-publicació}}). Mirant el cas, veig que està majoritàriament en línia, si bé els casos de web multicitades (pels motius que vosaltres heu exposat abans) estan amb notació llarga dins les cites. També hi ha cites "lletges" com ara Life, 3 maig 1948, p. 135 que, jo intentaria cercar-la en línia, però això és una altra història.--amador (disc.) 13:13, 10 oct 2014 (CEST)