Viquiprojecte:Art públic/WLPA Barcelona 2013/Concurs

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Wikilovespublicart 4.svg
English | Español

Home icon black.png Participa-hi! Concurs Jurat Organització

El concurs és una invitació oberta a tothom perquè comparteixi les seves fotografies, dins de l'esperit que tothom pugui accedir lliurement al coneixement comú. Per això demanem als participants que cedeixin les seves fotografies sota unes determinades condicions.

  1. Només es pot participar amb les pròpies fotos.
  2. Totes les fotos se cedeixen sota les condicions d'una llicència lliure. Recomanem la mateixa llicència que utilitza la Viquipèdia: Reconeixement i Compartir Igual 3.0 de Creative Commons (CC-BY-SA-3.0).
  3. Les fotos es poden carregar per al concurs durant el mes de maig (segons horari local CEST), independentment de quan hagin estat fetes.
  4. Tots els fitxers carregats han d'identificar una obra d'art públic.
  5. El participant serà informat dels premis obtinguts per l'adreça de correu electrònic definida en el seu compte d'usuari. Aquesta adreça es mantindrà confidencial.

El concurs està organitzat de forma federativa amb un nivell local i un d'internacional. Hi ha diferents possibilitats de guanyar premis.

  • La millor fotografia de Barcelona obtindrà un disc dur extern d'un terabyte.
  • Els deu participants més actius, fotografiant diferents obres, obtindran un ArTicket BCN per visitar exposicions temporals i permanents de sis museus de Barcelona.
  • Les tres millors fotos internacionals tindran uns vals de viatge per valor de 500, 300 i 200€ més una impressió en alta qualitat de les seves fotos.

Els premis seran determinats pel jurat. Vegeu el guanyador i els finalistes.