Viquiprojecte Discussió:Articles en portada/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Comentaris

Estic generant automàticament una nova llista del tipus Usuari:Joancreus/Articles portada v4 --Jo ++ 11:25, 8 març 2011 (CET)

Exactament per què servirà? el que seria interessant seria fer les llistes com aquesta del març pels altres mesos automàticament, per estalviar-nos la "currada".--Arnaugir 11:33, 8 març 2011 (CET)
De moment Usuari:Joancreus/Articles portada v5, ara genero aquest que em dius. --Jo ++ 11:38, 8 març 2011 (CET)
No hi ha pressa, segurament tens mil coses més importants que fer ;) de fet fer la llista em va portar un quartet d'hora, no és per tant. --Arnaugir 11:48, 8 març 2011 (CET)

Una pregunta

Acabo de descobrir aquestes planes, i he pensat que potser seria possible relacionar el dia amb algun article relacionat amb aquest mateix dia. Per exemple:

  • 25 de novembre ->Patum de Berga (aniversari de la proclamació per part de la UNESCO com Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat)
  • 26 de novembre -> La dignitat de Catalunya (aniversari de la seva publicació)
  • 27 de novembre -> Anders Celsius (per ampliar), Bruce Lee (aniversari dels seus naixements)
  • 28 de novembre -> Albània (proclamació de la seva independència)
  • 29 de novembre -> FC Barcelona (dia de la seva fundació)
  • 30 de novembre -> Mark Twain (aniversari del seu naixement)

Nomes és una idea, però m'agradaria saber que en penseu.--Beusson (disc.) 20:45, 21 nov 2011 (CET)

Penso que està bé i de fet normalment ja miro cada dia si hi ha alguna cosa interessant... i sí que arribes una mica tard, ja porto 7 o 8 mesos xD! en general poso tot AdQs i articles bons... amb algunes excepcions com per l'aniversari de la Montserrat Roig. Si tens alguna proposició especial ho pots apuntar a la llista, però per exemple Albània no em sembla gaire bé: l'article no és una de les nostres millors obres ni tampoc és "lo que ens importa" a la gent d'aquí (no sé si m'explico...). L'objectiu dels AEP és mostrar els nostres millors treballs! I si pot estar relacionat amb el dia, millor (ja ho vaig mirant).--Arnaugir 21:04, 21 nov 2011 (CET)
D'acord amb l'Arnau. Són propostes molt interessants, a veure si de cara a l'any vinent els tenim tots com a Adq i els podem presentar. Crec que el que interessa és anant presentant articles bons o de qualitat, i si es poden relacionar amb el calendari, doncs molt millor. A la wiki en anglès només es presenten Adq. --Kippelboy (disc.) 08:24, 22 nov 2011 (CET)
Jo estaria d'acord en posar la Patum de Berga i La dignitat de Catalunya --Davidpar (disc.) 19:30, 22 nov 2011 (CET)
Ja deia que venia tard XD. Aquestes nomes eren un exemple, ho vaig mirar un xic per sobre. Tampoc em feia el pes Albània, però no hi havia gaire on triar hehehe I estic d'acord amb en David que el de la Patum i el de la dignitat mereixerien ser-hi (però no passa res, si preferiu que siguin tots com a minim AB, cap problema). --Beusson (disc.) 20:15, 22 nov 2011 (CET)
Amb més temps ( pel 2012?) si que crec que seria bo fer una llista d'articles a millorar per poder ser-hi. Ja posats a fer que fosin relacionats amb la nostra terra!--Beusson (disc.) 20:18, 22 nov 2011 (CET)

Crec que caldria generar un llistat amb els articles relacionats amb el dia X que no són decents com per anar a portada, com a mínim de les dates més assenyalades --barcelona (disc.) 19:47, 6 des 2011 (CET)

Jo estic d'acord a generar una llista d'articles a millorar per poder posar a portada. Que en penseu? --Beusson (disc.) 23:42, 8 des 2011 (CET)
Em sembla bé, però no prioritari. Si mires quant pugen les visites d'un article si està en portada tampoc n'hi ha per tant.--Arnaugir 23:43, 8 des 2011 (CET)

Conclusió i previsió futures demandes

Hola Arnau. Felicitats per la feinada al llarg de tot un any. La meva pregunta ara és: Hem definit algun lloc i/o espai on atendre peticions puntuals de modificació d'aquesta llista per a modificar l'article en portada d'un dia en particular? Hi ha algun circuit pensat? Felicitats un cop més.--Kippelboy (disc.) 18:37, 4 març 2012 (CET)

Per fi he acabat, sembla que fos ahir que vaig començar! jeje. No hi ha cap espai pensat, suposo que a la Taverna mateix. En principi es va acordar que els articles de portada havien de ser AdQs excepte casos puntuals. Si arriba algun article a AdQ i mereix estar en un dia determinat no veig cap problema en canviar-lo.--Arnaugir 19:02, 4 març 2012 (CET)