Vés al contingut

Viquiprojecte Discussió:299 llengües

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Viquiprojecte Discussió:288 llengües/Arxiu 1 en data 06-03-2017.

Manlleus (discussiócontribucions)

Trobo que el termini donat és molt curt. Potser es fa en marc d'algun altre projecte, no ho sé, però els objectius d'aquest en concret em semblen prou amplis com per tenir feina fins final d'any.

YggdrasilAsir (discussiócontribucions)

Hi estic d'acord!

Santanyiner (discussiócontribucions)

També hi estic d'acord. Jo m'animaria a estendre el projecte a un termini més llarg. Vosaltres?

Manlleus (discussiócontribucions)

@ÀlexHinojoEs veu que és un projecte que es fa cada cert temps (anual?) si és així els usuaris i de manera voluntària poden anar millorant els articles de la taula i tornar a rellançar el projecte la pròxima edició. Com a fites aconseguides aquesta vegada han sigut la millora de diversos articles i la creació dels que faltaven.

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)

la Manlleus. Sí, aquest projecte es fa aproxiimadament un cop l'any. Per mi si teniu ganes d'ampliar el termini del projecte, cap problema!! :-)o

Barcelona (discussiócontribucions)

Ampliat fins a finals d'any!!

Resposta a «termini»
Santanyiner (discussiócontribucions)

Estic traduint l'article en:Jamaican Patois. Ho estic fent a poc a poc i sense fer servir l'eina de traducció perquè es veu que hi ha un bug que no deixa publicar certs articles traduïts amb Apertium. Us animo a que aneu fent revisions de la traducció, perquè jo no sé quina és la manera correcta de traduir certs termes lingüístics. Si voleu, seguim la discussió a Discussió:Crioll jamaicà. Gràcies!

Manlleus (discussiócontribucions)

@Santanyiner Vés traduint i completant l'article que quan acabis ja farem revisions i correccions atacant tots els errors que apareguin. Bona feina igualment!!

Resposta a «Ajuda amb Crioll jamaicà»
Metralleta95 (discussiócontribucions)

He fet l'article d'Àzeri del sud que hi ha poques referències a l'abast. He tractat de fer el que m'ha sigut possible. Intento redireccionar a la barra esquerra de llengues però veig que South Azerbaijani està com posat a l'article Àzeri de la VP. Algú em pot donar un cop de mà? Gràcies

Metralleta95 (discussiócontribucions)

Solucionat! Gràcies.

Resposta a «Ajuda amb Àzeri del sud»
Gerhidt (discussiócontribucions)

Jo posaria fet si estan en verd...

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)

Gràcies pel comentari. El repte és "doblar" la qualitat dels articles. Si "canvien de color" ja donem per "fet". Cal tenir en compte que és un repte curt d'una setmana. L'objectiu total és que es millorin, per poc que sigui, una mica tots els articles. :-)

Gerhidt (discussiócontribucions)

Doncs no ho he posat en alguns hihi. No tindrem una estadística al final?

Resposta a «Fet?»
Cap més tema anterior