Viquiprojecte Discussió:Adaptació de plantilles a Wikidata/infotaules esportives i culturals

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Jey (discussiócontribucions)

@Amadalvarez suposo que es poden eliminar les plantilles obsoletes a les que no apunta cap article? Salut!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Jey Desconec quina és la norma. Penso que no hi ha pressa perquè estan desactivades (si més no, les que he liquidat jo). En el cas de les de geografia, prefereixo mantenir-les fins que passi el bot i canvii els articles i així ja serà segur que no ens caldrà fer arqueologia. Merci per pensar-hi, deu estar a petar la categoria, oi?

Jey (discussiócontribucions)

OK! N'he eliminat unes quantes però si de moment prefereixes deixar-les com a redirigides en parlem! Salut!

Jey (discussiócontribucions)

Pensant-ho millor, no sé fins a quin punt val la pena deixar-les redirigides si tenen equivalent en altres llengües i així evitem que algú les torni a crear inadvertidament en el futur...

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Ben vist. A més, no totes les que apareixen com obsoletes estan inactives. La migració de plantilles (queden un centenar d'articles només !!!) l'he feta de dues formes:

  • infotaules que seguien el patró de Plantilla:Infotaula_de_divisió_territorial_administrativa: he reemplaçat el seu codi per un que tradueix els nom vells al nous i invoca a plantilla:infotaula geografia política. Per tant, la plantilla vella continua sent activa fins que el bot del @Joutbis canviï els articles. En aquests casos, he posat l'etiqueta d'obsoleta a la documentació per evitar que ningú la faci servir i per a que desaparegui de les categories de infotaules geogràfiques. Per tant, NO ES PODEN ELIMINAR perquè deixarien de funcionar els articles. Crec que això és el que t'ha passat amb la infotaula de regió i que et va provocar l'error de Austurland.
  • infotaules fetes a mà sense cap patró, o amb paràmetres en altres llengües o amb tractaments estranys dels paràmetres comodí, etc. En aquest cas, per no complicar massa el codi de conversió antics-nous, he optat per canviar-los manualment i ja apunten a plantilla:infotaula geografia política.

Pots veure la llista de cada cas aquí.

Resposta a «Obsoletes»
Cap més tema anterior